14.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Marius Elisei și Oana Roman au reluat legăturile de dragul fetiței! „Iza va rămâne cu tatăl ei”

După ce în urmă cu o săptămână, Oana Roman le mărturisea fanilor de pe Intagram că nu păstrează legătura cu Marius Elisei, se pare că lucrurile s-au schimbat. Cei doi au revenit la sentimente mai bune de dragul cele mici.

Oana Roman și Marius Elisei au încheiat o relație de șase ani de zile. Deși nu a fost decizia ei, Oana a trebuit să se conformeze dorințelor fostului partener și să accepte faptul că relația nu mai poate continua. Despărțirea părea să fie una cu scântei, săptămâna trecută, vedeta le-a mărturisit fanilor că nu păstrează legătura cu Marius Elisei, care refuza să vorbească cu ea.

„Eu mi-aș dori să vorbim, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătura cu Iza, dar doar eu îmi doresc asta”, spunea Oana Roman, în urmă cu câteva zile.

Însă zilele au trecut, iar Marius Elisei par că a revenit la sentimente mai bune. Acesta nu poate uita că are o fiică de care trebuie să aibă grijă, așa că a reluat legătura cu Oana Roman și pare că este dispus să se implice destul de mult.

Recent, Oana le-a povestit internauților că are o zi foarte aglomerat și că trebuie să ajungă în multe locuri, așa că l-a rugat pe tatăl fetiței să aibă grijă de ea până își rezolvă treburile. Marius Elisei s-a arătat foarte receptiv și s-a bucurat de timpul petrecut cu cea mică.

„Merg până la proceduri pentru că am de făcut proceduri și de filmat acolo, Iza va rămâne cu tatăl ei, l-am rugat să stea cu ea câteva ore cât timp eu mă duc să-mi fac treaba”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate