Mario Iorgulescu a fost deconectat de la aparate

1.285

Vești bune pentru familia Iorgulescu, Mario – autorul unui teribil accident de circulație în care și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani – a fost deconectat de la aparate, poate vorbi și mănâncă. 

Fiul lui Gino Iorgulescu este internat într-o clinică din Milano. Potrivit informațiilor furnizate de Antena 3, Mario Iorgulescu a fost deconectat de la aparate și poate mânca singur. Mai mult, Mario Iorgulescu poate vorbi cu cei din jur și nu este păzit.

Fiul lui Gino Iorgulescu este așteptat să se întoarcă în țară, procurorii urmând să îl audieze în dosarul deschis în urma accidentului provocat chiar de el.

Teribilul accident a avut loc în jurul orei 03:00, atunci când Mario Iorgulescu – care se deplasa pe Şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa – a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani. Acesta din urmă a decedat în urma impactului.

Mario Iorgulescu conducea bolidul cu o viteză amețitoare

Deși în comunicatul Poliției nu este precizată viteza cu care circula fiul lui Gino Iorgulescu, martorii accidentului au declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de kilometri/oră! O viteză la care decolează până și avioanele!

Mario a scăpat cu viață în urma impactului produs de el, iar dacă tot martorii susțin că acesta a rămas conștient după accident, medicii de Elias au anunțat că acesta a fost operat, iar acum este ventilat mecanic. Din păcate, celălalt șofer a murit în urma accidentului, iar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru el.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise