31.5 C
București
marți, 27 iulie 2021

Marius Rădoi, fiul adjunctului IPJ Olt, a murit la 20 de ani, într-un accident. Era multiplu campion de tenis de masă

Un multiplu campion de tenis de masă din Olt a murit noaptea trecută, după ce maşina pe care o conducea a derapat într-o curbă şi a lovit un cap de pod.

Marius Rădoi era fiul adjunctului Poliției Olt și avea 20 de ani. Cumplitul accident a avut loc pe un drum european, în comună Negreni, judeţul Olt. Tânărul care era şi proaspăt student era singur în maşină.

Impactul a fost nimicitor, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic.

Marius Rădoi a încetat din viaţă noaptrea trecută, în urma unui accident rutier, care s-a produs pe drumul naţional DN 65. Aflat singur în mașină, tenismenul de 19 ani a derapat cu autoturismul într-o curbă şi a lovit un cap de pod. Impactul a fost nimicitor pentru fiul adjunctului IPJ Olt, Cristian Rădoi. Surse din cadrul anchetei au dezvăluit că tânărul sportiv a fost resuscitat de patru ori în timp ce era dus spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Marius Rădoi, sfârșit cumplit într-un accident rutier
Potrivit anchetatorilor, accidentul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 22:00, pe drumul naţional DN 65, în localitatea Negreni. În vârstă de 19, Marius Rădoi era singur în autoturism și nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed, după care a pierdut controlul direcţiei de mers a autoturismului. Ulterior, el a derapat şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului violent, tenismenul s-a ales cu răni foarte grave.

Fiul adjunctului IPJ Olt a fost transportat de o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în stare de inconştienţă. În drumul spre unitatea medicală, tânărul sportiv a fost resuscitat de patru ori, iar când a ajuns la destinație, medicii au intrat cu el de urgenţă în operaţie, relatează reporter24.info. În ciuda eforturilor specialiștilor, Marius Rădoi a decedat.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate