Marturie cutremuratoare a femeii care a stat langa politistul ucis: ”L-am vazut ca moare si nu pot sa-l ajut” – VIDEO

Cristian Amariei a fost impuscat in timp ce se afla in misiune! Un politist al Postului de Politie Recas, din judetul Timis, a fost impuscat mortal in misiune, in timp ce incerca sa opreasca masina in care s-ar fi aflat un barbat dat in urmarire internationala. Colegii politistului il cauta acum pe faptas.

Polititstul a murit in sant, acolo unde cazuse dupa ce a fost atins de doua gloante. Femeia din Izvin care i-a acordat primul ajutor politistului impuscat spune ca a trait clipe groaznice. Angelica Toma povesteste ca atat ambulanta, cat si fortele de interventie au venit abia dupa o ora in sprijinul politistilor din Recas.

Prima poza cu politistul impuscat de catre un interlop – FOTO

Focuri de arma la Suceava – Un urmarit general a fost prins dupa o cursa de 25 de kilometri

Eram in pat in pijama, s-au auzit primele doua impuscaturi. Am iesit la drum. Am bagat fata inauntru si atunci politaiul o strigat: L-o impuscat, L-o impuscat, si mi-o facut semn incolo. Atunci normal ca m-am dus, era politaiul cazut jos. Ei fugeau dupa infractor si eu am ramas cu el acolo, sa ii dau primul ajutor, sa sun la salvare. Si ei or fugit, se trageau focuri de arma ca in vestul salbatic. Mi-o fost frica ca impusca fata, s-o speriat, degeaba am trimis-o acasa, s-o prins de pom. Apoi am sunat la Salvare, la Politie la Timisoara, am zis ca poate il prinde in asa de scurt timp. Dar imi pare foarte rau, Politia o venit cam tarziu. Si salvarea si Politia or venit cam tarziu.„, e declaratia data pentru Lugojeanul.

Femeia care i-a acordat primul ajutor politistului a facut un atac de panica

Cristian Amariei s-a stins in bratele femeii in fata casei careia s-au tras focurile de arma: „Eram disperata. Cand l-am vazut ca moare si nu pot sa-l ajut… Politia, jandarmii si aia… cred c-o fost dupa o ora, foarte tarziu. Am avut clipe groaznice, stiind ca mi-o murit in brate.”
Femeia a facut atac de panica si a fost luata de

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !