București. Mașina de filaj de la Antidrog, ridicată de Poliția Locală, chiar în timpul unui flagrant

Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) s-a trezit că mașina pe care instalase tehnică de filaj a dispărut fără urmă, imediat după o astfel de operațiune asupra unei grupări care făcea trafic de droguri.

Operațiunea a avut loc aproape de sediul IGPR, în Sectorul 2. Echipele de polițiști antidrog, într-o acțiune de destructurare a unei rețele de traficanți de stupefiante, erau implicate în efectuarea unei tranzacții.

Pentru realizarea flagrantului, pe o stradă din apropiere, fusese lăsată o mașină goală, care avea montată tehnică de supraveghere, în așa fel încât operațiunea să fie filmată de la distanță, pentru obținerea de probe suplimentare.

Polițiștii n-au băgat de seamă când autospeciala a dispărut fără urmă. Surse citate de spynews.ro au declarat că, inițial, polițiștii s-au gândit că automobilul, care nu avea numere de București, a fost furat.

După ce au vizionat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, ei au descoperit că, de fapt, automobilul fusese ridicat de pe locul în care fusese parcat, cu o platformă, de către Poliția Locală Sector 2!