Mașinile Elenei Udrea scoase la vânzare de ANAF. Cu ce preț se vând

ANAF scoate la vânzare mașinile fostului politician Elena Udrea și ale omului de afaceri Ioan Niculae. Orice român poate intra în posesia autoturismelor pe care le-au condus cei doi. Ele au fost confiscate și scoase la vânzare de către Fisc. Iată care sunt pașii de urmat pentru cei interesați să intre în posesia unuia dintre aceste autoturisme!

Mașinile Elenei Udrea, scoase la vânzare de ANAF

Cei care sunt interesați să intre în posesia unuia dintre autoturismele care au aparținut fostului Ministru al Turismului, Elena Udrea, trebuie să consulte siteul Agenției Naționale de Administrare Fiscală care grupează ofertele pe județe. Acestea conțin data licitației, prețul de evaluare, dar și imagini cu mașina scoasă la vânzare.

Potrivit documentelor publicate, instituția scoate la vânzare două autoturisme, Fiat 500 și Mercedes Clasa S. Autoturismul Mercedes Benz Clasa S – an de fabricație 2005, 201.418 kilometri, combustibil benzină, cutie de viteză automată, culoare negru.

Prețul de pornire al licitației este de 37.971 lei.

Pentru Fiat 500 – an fabricație 2012, 70.547 kilometri, combustibil benzină, cutie de viteze automata, culoare alb, prețul de pornire al licitației este de 35.368 lei. Licitația va avea loc în ziua de 8 noiembrie, ora 14, în localitatea București, str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10, corp B, cam. 202, sector 3.

Condiții pentru a putea participa la licitația ANAF

Pentru a vă putea prezenta la termenul de vânzare trebuie ca în prealabil, cu cel puțin o zi înainte, să depuneți o serie de documente: în primul rând, oferta efectivă de cumpărare. Cei care reprezintă un cumpărător trebuie să dețină o împuternicire din partea acestuia.

Trebuie să aveți la dosar o copie a actului de identitate (pentru cetățenii români), o copie a actului de identitate/paşaportului (pentru persoanele fizice străine), o copie a certificatului unic de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerţului (pentru persoanele juridice române) sau actul de înmatriculare tradus în limba română (pentru persoanele juridice străine).

În caz de nevânzare, prețul scade cu un sfert Apoi trebuie făcută dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.