Masinile second hand importate la comanda – cum oferteaza Autodel piata cumparatorilor auto

Doresti sa vinzi, sa schimbi sau iti aduci o masina in tara? Este deja o tendinta actuala in randul romanilor de a prefera masinile importate. Motivele nu sunt putine, daca ne referim la infrastructura din afara, la faptul ca masinile sunt rulate pe rute bune, sunt intretinute pentru ca raportarea se face la nivelul de trai al cetatenilor straini. Cine iti aduce masina dorita intr-un context favorabil tie? 
Autodel, recunoscut dealer auto de pe piata suceveana, a devenit in scurt timp un reper pentru cei care isi doresc masini la comanda, second hand. Importul masinilor la comanda este doar un segment de activitate, intrucat parcul auto existent ofera solutii auto pentru toate buzunarele. 
Ce trebuie sa stii daca iti doresti o achizitie auto second hand 
Masinile de la AutoDel rulate trec prin etape de expertiza tehnica, revizie si cosmetizare pana ajung disponibile spre vanzare. Scuteste asadar pe cumparator de alte investitii post cumparare. Calitatea acesteia este dovedita, putand include si test drive. Asadar, ce ofera Autodel este mai degraba transparenta de colaborare. 
Stim cu totii ca piata de masini second hand este una destul de vasta. Intermediari se gasesc oricand si oriunde, dar teama este de a nu a plati nejustificat pentru o masina, comisioanele de intermediere fiind destul de consistente. Exact aici Autodel manifesta interes, in a oferi calitate in colaborarea cu publicul sau. Asadar fiecare masina oferita spre vanzare are mai intai de toate parte de o radiografie completa privind starea sa. Fara sa compromita setul de valori ce sta la baza acestei afaceri, Autodel nu isi permite sa puna la vanzare masini cu defecte. 
Achizitia unui autovehicul second hand se poate realiza fie direct din stocul de masini, peste 60 de modele expuse in salonul auto Autodel, fie prin comanda. In acest caz, doritorii primesc consultanta despre ce tip de masina sa aleaga. Importul va fi realizat de echipa Autodel, pentru confortul solicitanului. 
Solutii de finantare
Achizitia unui autoturism presupune de multe ori un lung sir de implicatii: vanzarea celei vechi, alegerea unui alt model care sa corespunda preferintelor, import, inmatriculare si desigur bugetul generos completat de ce poti salva din vanzarea autovehiculului vechi. Un punct de mare castig in randul publicului il are Autodel pentru ca a facilitate cu metodele sale modul de achizitie a unei masini. De ce trebuie sa fie totul complicat?
In viziunea Autodel achizitia unei masini second hand presupune variante multiple dintre care se poate alege:
Buy Back, un program deja binecunoscut, o tehnica ce se aplica cu succes. Presupune schimb de masini, cu partiala finantare reprezentata de masina veche. 
Lease Back este metoda ce se adreseaza celor care doresc achizita auto in regim de leasing. Autovehiculele noi, spre exemplu, si ele parte din catalogul auto Autodel, sunt preferate cel mai adesea achizitionate in leasing sau alta forma de creditare, aparte de cei cu firma. 
Formalitati minime 
Autodel rezuma toata povestea si demersul de achizitie la punctul final,

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !