15.1 C
București
joi, 13 mai 2021

Matilda Pascal Cojocăriţa a găsit cheia succesului. Afacerea care i-a adus bani frumoşi în pandemie

Matilda Pascal Cojocăriţa a găsit cheia succesului prin afacerea pe care o administrează familia ei. Chiar dacă nu avut spectacole din cauza pandemiei de coronavirus, artistă împreună cu familia ei au scos bani frumoşi din afacerea pe care o deţin. Este vorba despre o simigerie, unde vând covrigi personalizaţi.

Matilda Pascal Cojocăriţa are noroc de bani! Chiar dacă nu a avut spectacole în ultima perioadă, din cauza restricţiilor cauzate de pandemia de coronavirus, artistă nu a stat degeaba. Ea şi soţul său, violonistul Ştefan Cigu, au o afacere profitabilă în Bistriţa, pe care au deschis-o în urmă cu mai bine de două decenii. Este vorba despre o simigerie, unde vând covrigi personalizaţi.

Matilda Pascal Cojocăriţa a găsit cheia succesului. Artista a vândut covrigi în pandemie
Matilda Pascal Cojocăriţa se poate lăuda că afacerea cu covrigi i-a mers brici în pandemie! Cu toate că această criză epidemiologică a afectat numeroşi antreprenori, afacerea solistei a rămas în picioare şi i-a adus un profit frumos în ultimele luni. Potrivit Impact.ro, Matilda Pascal Cojocăriţa ar fi vândut peste 100.000 de covrigi, la un preţ de 2 lei.

Interpreta de muzică populară a mărturisit că simigeria a rezistat şi în pandemie, reuşind astfel să vândă covrigi pe bandă rulantă.

“Merge foarte bine covrigăria noastră. Am fost şi noi închişi, am avut personalul în şomaj tehnic. Avem 9 angajaţi şi distribuim covrigi în 30 de unităţi din Bistriţa. Mie îmi place foarte mult, mă stimulează această afacere, e în curte la mine, o supraveghez din casă. În plus, am o echipă foarte bună, foarte solidă, care nu necesită mega atenţie”, a declarat Matilda Pascal Cojocăriţa pentru Click!

Care este reţeta covrigilor
Solista a explicat că toţi covrigii din brutărie sunt făcuţi după o reţetă tradiţională din Iaşi.

‘Am un cuptor de vatră şi fac covrigii după reţeta tradiţională, fierţi în apă, copţi pe vatră, cu frământare zilnică, o reţetă adusă de la covrigarii moldoveni din Iaşi. Am personalizat-o un pic, pentru că unii vor mai sărat, alţii cu mai mult mac, şi am făcut o reţetă cu care să îi mulţumesc pe toţi. Covrigii Matilda sau Covrigii muzicali, fac 21 de ani, în noiembrie. Facem cât să se consume, ca să nu rămână, ar fi păcat să risipim’, a mai declarat aceasta.

Cel mai mare secret al lui Ceauşescu. Elena nu era singura femeie din viaţa lui. Pe cine iubea în secret
Pe vremea comunistă, Matilda Pascal Cojocăriţa a câştigat opt concursuri de Miss, pentru că mai apoi să fie considerată chiar de Nicolae Ceauşescu drept „cea mai frumoasă femeie din ţară”.

Printre cei care nu au rămas indiferenţi în fata calităţilor fizice ale interpretei de muzică populară s-a numărat şi Nicolae Ceauşescu. Fostul preşedinte al României a avut o afinitate faţă de artistă, însă a păstrat întotdeauna distanţă.

Matilda a câştigat opt concursuri de Miss
„Ceauşescu spunea mereu despre Matilda că este o „comoară naţională cu voce de privighetoare” şi că trebuie ajutată. De faţă cu Elena nu făcea nici un fel de comentariu, pentru că era foarte geloasă. De fapt, soţia dictatorului ştia că Ceauşescu o simpatiza pe artistă.

De aceea nu a fost de acord că Matilda să fie prezentă la vreo petrecere de-a lor. Ştiu că la un moment dat, Ceauşescu s-a întâlnit cu Matilda la postul naţional şi i-a sărutat mâna. Elena a făcut crize de gelozie zile întregi. Începuse să simtă ura pentru Cojocăriţa”, a declarat un apropiat al cântăreţei.

De-a lungul timpului, frumuseţea Matildei Pascal Cojocăriţa nu a trecut neobservată. În anul 1979, artista câştiga primul său concurs de Miss, mai exact locul 1 al primului concurs de frumuseţe feminină din România sub deviza „Muncă, Tinereţe, Frumuseţe”, concurs ce a avut loc la Costineşti. De atunci, cântăreaţă a câştigat toate concursurile la care a participat.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate