Meci EXPLOZIV la gala de la Cluj! Bogdan Nastase „Ciobanasul” il va infrunta pe campionul mondial WKU, Manuel Rifa

Dupa trei victorii consecutive inainte de limita, ieseanul Bogdan Nastase va avea un duel de foc pe 6 iunie, la Cluj Napoca, in gala Dynamite Fighting Show, organizata de Catalin Morosanu. Bogdan Nastase „Ciobanasul” il va infrunta pe campionul mondial WKU de la categoria semigrea, Manuel Rifa, intr-un superfight. Bogdan Nastase este unul dintre cei mai promitatori sportivi descoperiti in ultimii ani de antrenorul Mihai Constantin la CS Scorpions. Bogdan Nastase este sustinut financiar de omul de afaceri Lucian Caras, care detine proiectul Mon Jardin, din Moara de Vant. Cu ajutorul lui Lucian Caras, sportivul iesean a efectuat un stagiu de pregatire alaturi de campionii Germaniei, pregatiti de celebrul antrenor Lutz Burmester.
Cantonamentul a avut loc in Hamburg, iar antrenamentele s-au desfasurat la sala EC Boxpromotion Gmbh&Co KG Hamburg, unde de-a lungul anilor s-au pregatit fratii Vladimir si Vitali Klitschko si unde in prezent se antreneaza si Cristian Ciocan, campionul roman la box profesionist.Meciul vedeta al galei de la Cluj este cel al lui Catalin Morosanu. Catalin Morosanu va disputa primul sau meci din cariera la Cluj-Napoca, in revansa cu britanicul Daniel Sam, pe 6 iunie, in Sala Sporturilor Horia Demian, in cadrul galei Dynamite Fighting Show 4, moment ce va consemna si revenirea acasa a celui mai bine cotat luptator roman Benny Adegbuyi dupa mai bine de trei ani.

Bogdan Nastase, urmasul lui Catalin Morosanu, calca pe urmele fratilor Klitschko! Este sustinut financiar de dezvoltatorul imobiliar Lucian Caras – FOTO, VIDEO

Duelul cu Daniel Sam face parte din cadrul turneului de retragere, pe care Morosanu l-a inceput anul trecut si care se va incheia la finele sezonului 2019. Cei doi s-au mai intalnit in 2016, in gala Superkombat Puerto Rico, atunci cand britanicul a fost declarat invingator.
In varsta de 34 de ani, Morosanu (1.81 m si 100 kg) are un palmares de 47 de victorii si 12 infrangeri, in timp ce Sam (1.97 m si 115 kg) a strans 36 de victorii si 16 infrangeri. Britanicul, dublu castigator al turneelor Enfusion, in 2013 si 2017, a bifat si 5 prezente in Glory.
Cu ocazia evenimentului de pe 6 iunie, cel mai bine cotat luptator roman in kickboxingul mondial, Benny Adegbuyi, locul 2 in clasamentul Glory, va lupta din nou in orasul sau natal dupa mai bine de trei ani. Clujeanul va avea un meci pe reguli de box, acolo unde este neinvins pana in acest moment.
Gala de la Cluj-Napoca este a patra organizata sub steagul Dynamite

 » Sursa: bzi.ro