Medicul Monica Pop avertizează! Foarte mulți români fac această greșeală

Medicul Monica Pop trage un semnal de alarmă pentru românii care apelează la tot felul de leacuri băbești atunci când au probleme cu vederea. Celebrul medic oftalmolog atrage atenția că acestea nu sunt soluții, ba dimpotrivă ne pot provoca probleme și mai mari, ba chiar pierderea vederii.

Avertizarea medicului Monica Pop
Celebrul medic le-a transmis un mesaj românilor care cred că problemele de sănătate pot fi rezolvate cu leacuri băbești. Monica Pop a dat exemplu cazuri din domeniul ei de activitate și a explicat cum ne putem pierde vederea încercând să rezolvăm o problemă cu leacuri din bătrâni.

Există unguente, soluții și ceaiuri care nu trebuie atinse de zona ochilor pentru că pot agrava starea acestora și pot duce chiar, în cele mai negre scenarii, la pierderea vederii.

Potrivit spuselor sale, cremele cu miere nu sunt bune pentru ochi întrucât pot duce foarte repede la opacifierea corneei și chiar pierderea vederii.

Vă rog, pe toti cei care cititi aceasta avertizare, dati mai departe pt a preveni o eventuala nenorocire! Asa-zisul “tratament”al ochilor cu plante, ceaiuri, miere, lapte, comprese, alifii ne-oftalmice, orice substante, de orice fel, care nu sunt medicamente speciale oftalmologice, poate genera afectiuni foarte grave, mergând până la pierderea vederii!, a explicat Monica Pop printr-o postare pe blogul personal.

Continuarea pe fresh24.ro