«Bombardierii», deasupra legii în Mehedinţi. Poliţist agresat în trafic, în timp ce se afla cu soţia şi copilul în maşină – video

Un poliţist din Drobeta-Turnu Severin, care se afla cu soţia şi copilul în maşină, a fost agresat în trafic de doi bărbaţi, potrivit Sindicatului Europol.

„Semnalul este că legea în Mehedinţi este facultativă, iar „bombardierii” sunt deasupra ei”, comentează sindicaliştii.

”În plin centrul oraşului Drobeta Turnu Severin, colegul nostru se afla în timpul liber cu soţia şi copilul în autoturism, când i s-a tăiat calea de două autoturisme din care au coborât doi plătitori de taxe, la zi.

Sub pretextul motivului că a circulat prea ”încet” au început să lovească cu pumnii şi cu o bâtă autoturismul provocând spaimă copilului care era pe bancheta din spate”, au scris pe Facebook reprezentanţii Sindicatului Europol.

Potrivit sindicaliştilor, cei doi bărbaţi îl cunoşteau pe poliţist şi au vrut să îl intimideze.

”Cele două persoane au făcut anterior obiectul aplicării legii şi îl cunosc foarte bine pe colegul nostru care îşi desfăşoară activitatea la structura de ordine publică şi au profitat de faptul că l-au întâlnit în trafic pentru a-l intimida şi pentru da un semnal.

Semnalul este că legea în Mehedinţi este facultativă iar „bombardierii” sunt deasupra ei”, mai scriu reprezentanţii EUROPOL.

Reacția reprezentanţilor IPJ Mehedinţi s-a lăsat așteptată mai multe ore, dar, în cele din urmă cei doi agresori au fost aduși la sediul Poliției pentru cercetări.

”Cei doi agresori au ajuns astăzi la sediul poliției fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Condamnăm comportamentul agresiv în trafic și manifestările violente. Iar cu această ocazie, atragem din nou atenția asupra intenției Parlamentului de a dezincrimina recentele fapte contravenționale introduse in “Codul rutier” la începutul anului 2022”, spun cei de la Europol.