Mercur în Taur până pe 21 mai 2019. Ce zodii scot bani din piatră seacă

Mercur în Taur până pe 21 mai 2019. Ce înseamnă pentru zodiile din horoscop. Două zodii au mare succes la bani. Cum este afectată fiecare zodie de cel mai important fenomen astral al lunii mai 2019.

Mercur în Taur este fenomenul astrologic principal din horoscopul lunii mai 2019. Mercur a intrat în semnul Taurului încă din 7 mai și va rămâne în această poziție până la data de 21 mai, când se mută în Gemeni.

Această conjunctură astrologică își pune amprenta pe zodii. Potrivit astrologilor, Mercur în Taur acționează asupra proceselor de gândire, comunicarea și interacțiune cu cei din jur, dându-le nativilor posibilitatea de a fi mai ancorați în realitate și mai puțin visători.

Așadar, Mercur în Taur activează zona materială a vieții, iar nativii vor prefera o abordare concretă a vieții, vor fi îndemnați la acțiune. De aceea, până pe 21 mai 2019, zodiile se vor ocupa foarte eficient de gestionarea finanțelor, de negocieri dificile soldate cu sorți de izbândă, c idei geniale care le vor scoate din anonimat și le vor aduce succesul scontat. Să aflăm ce înseamnă Mercur în Taur pentru fiecare zodie.

Mercur în Taur – Berbec

Axa financiară din horoscopul tău va fi foarte activă, motiv pentru care vei acorda atenție asupra felului în care-ți administrezi finanțele. Vizate sunt sumele de bani de care dispui împreună cu terțe persoane, fie ele partenerul de afaceri sau de viață. Dacă s-a profitat de ele fără acordul tău sau viceversa, s-ar putea ca acest lucru să iasă la lumină.

Mercur în Taur – Taur

Pui accentul pe colaborare. Și chiar dacă nu-ți va fi ușor de fiecare dată să găsești numitorul comun dintre tine și colegii de muncă, asociați sau clienți, vei avea multe de câștigat dacă vei asculta părerile și sugestiile tuturor. Probabil că uneori vor da impresia că sunt prea prăpăstioși, dar ar fi bine să ai încredere în instinctele lor.

Mercur în Taur – Gemeni

Sfera profesională va avea de suferit indicându-ți sursa unor încurcături cărora nu le poți da de cap de ceva vreme sau anumite tensiuni cu colegii de muncă ale căror cauze nu le-ai depistat încă necesită niscaiva muncă de investigație. Fă investigații și chiar dacă e nevoie să scoți mizeria de sub covor, rezultatele merită orice sacrificiu.

Mercur în Taur – Rac

Vei fi axat ma mult pe hobby-uri și activități pe care le practici în timpul liber și cea a planurilor de viitor, respectiv a proiectelor comune. De aceea, e posibil ca efectele acestui fenomen astral să te provoace să aloci un buget mai mare pasiunilor tale. Gândește-te dacă poți transforma una din ele într-o afacere personală.

Mercur în Taur – Leu

Se creează o punte de legătură între casa carierei și cea a familiei din horoscopul tău general. Acest eveniment astral poate genera multe evenimente în domeniul casnic și locativ, motiv pentru care anumite chestiuni care țin de imobiliare s-ar putea soluționa în zilele care urmează. Deznodământul depinde de atitudinea ta de pân-acum.

Mercur în Taur – Fecioară

Se va remarca axa comunicării, studiului și a deplasărilor pe distanțe mai lungi sau mai scurte din horoscopul tău general. Aceste aspecte vor juca roluri-cheie săptămâna aceasta. Ședințele, întrevederile, interviurile și audiențele din zilele următoare îți testează experiența profesională și socială dobândite în timp. Mare atenție cum gestionezi fiecare mișcare.

Mercur în Taur – Balanță

Partea financiară va suferi modificări. Vei fi interesat mai mult decât în alte dăți suplimentarea veniturilor, respectiv valorificarea bunurilor pe care le deții deja. Nu strică, de asemenea, să-ți faci un bilanț economic al ultimelor săptămâni și să vezi clar cum stai la acest capitol. Acum ai șansa de a face bani din piatră seacă.

Mercur în Taur – Scorpion

Chestiunile care implică lucru în echipă, interacțiunea repetată cu asociații sau contactul direct cu clienții s-ar putea dovedi ceva mai solicitante. Veu avea tendința de a trage focul la oala ta, ceea ce nu este tocmai etic dacă muncești într-o colectivitate. Arată-te deschis la propunerile și opiniile colegilor de muncă.

Mercur în Taur – Săgetător

În această perioadă ți se poate readuce în atenția ta chestiuni profesionale care au rămas cândva în coadă de pește, probleme de serviciu care au fost tratate superficiale, poate chiar și vechi tensiuni dintre tine și colegii de muncă. Folosește-te de această ocazie pentru a le clarifica o dată pentru totdeauna, astfel încât să nu riști să te întâlnești cu ele din nou.

Mercur în Taur – Capricorn

Se creează o punte de legătură între casa proiectelor pe termen lung, respectiv cea a preocupărilor de moment din horoscopul tău general. Tu trebuie să acorzi o atenție specială celor dintâi. Fie că proiectele trec la un alt stadiu, întâlnești persoane cu interese comune capabile să te ajute moral sau financiar, cert e că faci progrese vizibile.

Mercur în Taur – Vărsător

Casa carierei și a statusului social din horoscopul tău general va fi activată acum, semn că în următoarele zile se vor produce schimbări în acest sector de viață. În funcție de felul în care ai profitat de oportunitățile de a te remarca la serviciu și a face impresie în societate, poți urca în ierarhie sau dimpotrivă, faci câțiva pași înapoi. Caută să iei decizii asumate și înțelepte.

Mercur în Taur – Pești

Delegații urgente la distanțe mai mici sau mai mari de casă, poate chiar și posibilitatea de a participa la cursuri de pregătire continuă în domeniul în care lucrezi sau de reconversie profesională. Vei avea ocazia de a cunoaște somități din aria ta de activitate și oportunitatea de a afla trucuri care te vor ajuta în demersurile tale viitoare.


APRECIAZA ARTICOLUL !