All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Mesaj cutremurător al unei tinere pe Facebook: ”Vă rog nu mă lăsaţi să mor…”

Pîrţu Tatiana, o tânără din Chişinău, trăieşte o adevărată dramă. Femeia duce o luptă grea cu cancerul şi-şi roagă prietenii să o ajute să continue lupta cu temuta boală. Mesajul acesteia pentru oameni este de-a dreptul cutremurător.

Tatiana Pîrţu, o tânără bolnavă de cancer din Chişinău, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj sfâşietor. Aceasta îşi roagă prietenii să nu o lase să moară şi le împărtăşeşte acestora ce înseamnă pentru ea viaţa şi tot ce a trăit în această perioadă.

”Vă rog nu mă lăsaţi să mor… Am trăit atît de multe într-un timp atît de scurt…Uneori am fost regină, alteori am fost cerşetoare.Viata mea a fost ca o ploaie de vară…Mă consider un om norocos, dăruit şi binecuvintat de viaţă. Am primit uriaş şi am dăruit infinit. Plecam din aceasta lume doar cu ce vor alţii să ne dea, dar eu cînd voi pleca, voi face cu sufletul plin, cu imaginea fiicei mele, care m-a învăţat iubirea necondiţionată, cu grijă şi căldura surorii şi fratelui meu, fara de care viaţa mea ar fi fost cruntă. Voi avea în buzunarul de la piept prietenii care m-au însoţit cu bunătate. Voi pleca cu amintirea iubirilor mele şi cu nenumărate clipe de aurită fericire. Daca privesc în urma mea, desi îmi place să cred că e prea devreme pentru asta şi nu acum este finalul, o fac cu mîndrie. Las in urmă o viaţa cu mai mult chin decit frumos, cu mult curaj, cu sinceritate, cu prăbuşiri şi cu miraculoase ridicări, mai presus de orice cu multă iubire. Daca am regrete? Desigur că am. Toti avem. Daca am făcut tot ce mi-am dorit în viaţa asta? Nu, nu am făcut şi nimeni nu cred că reuşeşte să facă asta. Vreau sa le spun femeilor care trec prin clipe inimaginabile de grele din cauza cancerului, că acolo nu întotdeauna e sfirsitul, că uneori există viaţă după cancer şi că nu avem nimic mai de preţ decit viaţa. Ce-as vrea sa fac daca mai capăt timp şi dacă viaţa vrea să mă mai însoţească o bucata de vreme? As vrea sa stau lîngă fetiţa mea, să-i ofer toată dragostea mea. N-aş vrea sa mai ratez nici un răsărit şi nici un apus de soare şi, desigur, să mă mai îndrăgostesc odată”, a scris Tatiana Pîrţu pe pagina personală de Facebook.

Sursa: cancan.ro

loading...