joi, 2 iulie 2020

Mesajul emoționant al lui Grigore de la MPFM, după ce soția sa a adus pe lume primul lor copil

Știrile zilei

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Cum au aparut jocurile de noroc online

Daca in trecut pentru a participa la jocuri de noroc trebuia sa mergi intr-o locatie special destinata acestui lucru,...

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.Viorel Stegaru a fost părăsit...

Grigore și Mariana, foști concurenți la MPFM, au devenit părinți pentru prima oara, iar aceștia sunt foarte fericiți. Imediat după ce soția sa a născut o fetiță, Grigore a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant:

”Simt că este o eternitate timpul pe care îl petrec fără soția mea, ea fiind internată la maternitate. Număr orele și minutele până merg la ea in vizită. Îmi place să o privesc în ochi, să o țin de mână și s-o îmbrățișez. Vreau să îi fiu alături în aceste momente. Este mai sensibilă acum și vreau să îi ofer sprijinul meu.
Mai este puțin și vom merge acasă trei. ❤️”.

Mariana si Grigore au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din istoria Mireasă pentru Fiul Meu, iar relația lor frumoasa a dus la unirea oficiala a destinelor, urmând ca după câtiva ani să devină părinți.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Mesajul emoționant al lui Grigore de la MPFM, după ce soția sa a adus pe lume primul lor copil 1