miercuri, 23 septembrie 2020

Mesajul emoționant al lui Grigore de la MPFM, după ce soția sa a adus pe lume primul lor copil

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Grigore și Mariana, foști concurenți la MPFM, au devenit părinți pentru prima oara, iar aceștia sunt foarte fericiți. Imediat după ce soția sa a născut o fetiță, Grigore a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant:

”Simt că este o eternitate timpul pe care îl petrec fără soția mea, ea fiind internată la maternitate. Număr orele și minutele până merg la ea in vizită. Îmi place să o privesc în ochi, să o țin de mână și s-o îmbrățișez. Vreau să îi fiu alături în aceste momente. Este mai sensibilă acum și vreau să îi ofer sprijinul meu.
Mai este puțin și vom merge acasă trei. ❤️”.

Mariana si Grigore au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din istoria Mireasă pentru Fiul Meu, iar relația lor frumoasa a dus la unirea oficiala a destinelor, urmând ca după câtiva ani să devină părinți.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă