sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Mesajul mamei Luizei Melencu, la un an si 7 luni de la disparitie: „Oriunde ai fi, Dumnezeu sa-ti dea putere sa…”

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Mama Luizei, una dintre fetele disparute anul trecut, rapite de Gheorghe Dinca, traieste cu speranta ca intr-o buna zi, Luiza se va intoarce acasa. Femeia, rupta de durere, a gasit puterea de a scrie un mesaj pe retelele de socializare.

Mesajul mamei Luizei Melencu

La un an si 7 luni de la disparitie, mama Luizei Melencu, Monica Melencu, a scris un mesaj dureros pe pagina sa de Facebook. Femeia se roaga neincetat ca fiica sa fie in viata.

„Cu 1 an si 7 luni in urma, acest sacal te-a rapit, lasand in urma numai suferinta. Suferinta cea mare pentru noi au provocat-o si institutiile statului. Luiza, ingerul meu, oriunde ai fi, Dumnezeu sa-ti dea putere sa poti scapa din mainile sacalilor care te-au vandut. E mult, dar sper ca Dumnezeu sa faca o minune si pentru tine, suflet bland. Te iubesc, Lulu meu! ”, a scris Monica Melencu pe Facebook.

Acum o luna, Gheorghe Dinca a fost adus in fata magistratilor Curtii de Apel Craiova. Acesta a inceput sa planga dupa ce mama Luizei Melencu i-a cerut sa o priveasca in ochi si sa-i spuna adevarul.

Mama Luizei Melencu spune ca l-a implorat pe Dinca sa spuna adevarul.

“De data aceasta, am reusit sa ma apropii putin de Dinca. I-am cerut sa ma priveasca in ochi. A ridicat privirea, i-am spus ca e si el parinte si l-am implorat sa-mi spuna unde sunt fetele, ce a facut cu ele. Prima data n-a zis nimic. La final, insa, a inceput sa planga. Isi stergea lacrimile si spunea ca el nu le-a ucis pe Luiza si Alexandra, ca la el in curte nu a fost nicio crima. Apoi a spus ca l-au batut rau sa declare asta. Eu il cred. Stiu ca minte, ca a mintit mult, dar acum il cred. Pentru ca sunt convinsa ca el protejeaza pe cineva si nu spune adevarul. Niciodata nu am sa accept ca Luiza mea a ars in acel butoi. Niciodata”, a spus Monica Melencu.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă