Mesajul transmis de Mădălina, soția lui Nosfe, după înmormântarea artistului: „Aș fi vrut să vă îmbrățișez”

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a transmis un mesaj după înmormântarea artistului. Cei doi erau căsătoriți de mai mulți ani, iar rodul iubirii dintre ei e fetița lor.

Nosfe s-a stins din viață la doar 37 de ani. Celebrul rapper a fost condus marți, 18 octombrie, pe ultimul drum de persoanele dragi. După înmormântare, soția sa a făcut un gest emoționant și a transmis și un mesaj pe Instagram.

Mesajul transmis de Mădălina, soția lui Nosfe, după înmormântarea artistului

Artistul Nosfe a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar astăzi artistul a fost înmormântat la Dumbrăveni, în județul Ilfov. Slujba a avut loc la Biserica Izvorul Tămăduirii, unde au participat rudele, mulți dintre fanii care l-au apreciat, precum și colegi de breaslă.

Printre cei mai cunoscuți se numără cântăreți cu care a colaborat precum Ruby, Cabron, Speak și Ștefania, Raluka, dar și Augustin Viziru și Serghei Mizil.

Soția artistului, Mădălina Crețan, a fost cea mai afectată și nu și-a putut stăpâni deloc lacrimile.

Răpusă de durere și cu lacrimi în ochi, Mădălina Crețan a făcut un gest șocant la înmormântare, care a șocat pe toată lumea. Văduva a stat în genunchi preț de câteva minute, în timp ce a îmbrățișat un tablou cu Nosfe.

Fiica artistului nu a fost prezentă la înmormântare.

Familia a decis că nu ar fi deloc bine pentru micuță să participe la un eveniment cu atât de multă încărcătură emoțională, având și o vârstă foarte fragedă.
După înmormântare, Mădălina Crețan a publicat un mesaj pe rețelele sociale, unde le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături fie fizic, fie cu sufletul sau au ajutat-o financiar, mărturisind că și-ar fi dorit să îi îmbrățișeze pe toți.

„Aș fi vrut să vă îmbrățișez pe fiecare dintre voi, să vă mulțumesc, să vă simt dragostea pentru el, pentru noi”, a scris Mădălina Crețan pe Instagram.

Screenshot 20221019 100046

Ancheta continuă în cazul marelui artist, iar probele prelevate și duse la spital vor spune exact cauza decesului. Oamenii legii ar lua în calcul și o supradoză.