Mesajul viral pus de locatari la avizierul unui bloc

Mesajul lăsat de niște locatari la avizier a făcut înconjurul Internetului. Restul vecinilor au râs cu lacrimi, iar internauții au făcut niște comentarii haioase.

Un lucru este cert! Viața la bloc nu este atât de simplă precum pare. Nu de alta, dar… mereu se găsește câte un vecin nemulțumit de câte ceva. Locatarii unui bloc au rămas fără cuvinte atunci când au citit mesajul amuzant pus de vecinii lor la avizier.

Nu se știe cu exactitate în ce oraș din România s-a întâmplat situația cu pricina, dar cineva a pozat biletul și l-a pus pe Facebook, iar imaginea a devenit imediat virală. Astfel… niște locatari supărați au venit cu o rugăminte aparte către vecinii lui care fumează… iarbă: Rugăm locatarii care fumează iarbă, să o facă pe balcon deoarece mirosul intră prin gurile de ventilație în apartamente și ne drogăm în locuințe. Mulțumim!”, este mesajul postat de locatari.

Bineînțeles, mesajul a stârnit numeroase reacții amuzante: ”Sunt apartamente de vânzare în acel bloc? / Legenda spune că toți cei care au casă vor să se mute la bloc după ce au văzut această postare / Nu aș avea și eu parte de așa vecini? Am parte doar de ăia cu bormașină / În loc să lase mesaje de genul, mai bine vinde apartamentul. Sunt interesat / Aiurea. La mine vine numai miros de ceapă călită/ Schimb apartament cu vecini isterici pentru apartament cu miros de iarbă. Rog seriozitate, chiar dacă vă bufnește râsul”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

mesaj