Mihaela Rădulescu, anunț de ultima oră! Vedeta se retrage din viața publică: “După atâția ani…”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra vedetă este foarte iubită și apreciată de o țară întreagă și se bucură de mare succes de ani întregi. Se pare, însă, că nu mai are nevoie de faimă și se retrage din această lume.

Mihaela Rădulescu și-a anunțat retragerea

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară. Este cunoscută în țara întreagă și apreciată de mulți oameni, dar se pare că faima i-a ajuns și are nevoie de liniște. Nu mai vrea să își expună viața privată pe rețelele de socializare, motiv pentru care va lua o pauză de la tot.

 

Fosta gazdă de la „Ferma Vedetelor” a spus că avea nevoie de acea intimitate care să-i ofere sentimentul de siguranță, de care nu a mai avut parte de ceva timp. Vedeta a decis să vorbească mai puțin despre viața ei privată în public și să se bucure de momentele frumoase fără a mai fi nevoită să dea tuturor de veste.

“Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul, mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet și a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată”, a postat vedeta pe contul personal de Instagram.

Mihaela Rădulescu a fost pentru mult timp în lumina reflectoarelor și deja simte nevoia de liniște. Crede că o pauză de le rețelele de socializare o va ajuta să se refacă din punct de vedere emoțional și îi va reda încrederea în sine.