Ultimate magazine theme for WordPress.

Mihaela Rădulescu și iubitul austriac, doi cuceritori. „Dacă Felix nu înrămează poza, n-a făcut nimic”

Mihaela Rădulescu și celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Cei doi sunt admirați pentru felul în care arată împreună și pentru pasiunea care se simte că există între ei.

Vedeta de televiziune a făcut publice câteva imagini în care apare alături de iubitul său, ba pe motocicletă, ba în mașină. Arată specaculos împreună, după cum au remarcat și internauții.


„Staruri de cinema”, „În alb ești cea mai frumoasă! Nu că nu ai fi de obicei”, „Dacă Felix nu își înrămează poza, n-a făcut nimic”, „Cel mai frumos cuplu”, „Vă ador energia și buna dispoziție… Sunteți minunați”, „Mr. & Mrs. Smith”, „Sunteți atât de frumoși împreună”, au fost complimentele primite de Mihaela Rădulescu și iubitul său austriac, Felix Baumgartner.

 

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator. De câțiva ani,  Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cucelebrul sportiv austraic Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

 » Citeste continuarea la sursa: libertatea.ro

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies