Mihai Bendeac, despre gala UNITER: O depresie generală, o scorțoșenie sinistră ce mimează eleganța

Spirit neliniștit, actorul Mihai Bendeac a comentat cea mai recentă gală a Premiilor UNITER, caracterizând-o drept un spectacol ”depresiv, la care nu se uită nimeni”.

”Gala UNITER este o depresie generala de două ore jumate. O tristete snoaba cu momente artistice hipsteresti (only!!!) E ceva la care nu se uita nimeni, care nu inseamna nimic. O scorțoșenie sinistră ce mimeaza o eleganta care nu exista.

Daca te uiti la depresia asta de Gala in care nu rade nimeni, nu e nimic de vazut, in sala toti lesina de caldura, ce senzatie vei avea despre lumea teatrala? Că totul este așa, că aproape toți stau cerniți, cu mutre lungi de sfinți impotenți și că la teatru e la fel… O gala de premii este fuckin showbiz!!!!! Spectacol! Glam! Vibe!!!

Ironic, mai erau niste scaune si afara unde se montase un ecran. Scaunele alea erau pe jumatate ocupate (exagerez jumatate, poate o treime) iar spre final nu mai era nimeni…

Inteleg momentele de omagiu, de aducere aminte… Dar nu poti face o gala de premii Emo… Mi-as fi dorit să văd cum reacționează distinsa și sobra adunare la un prezentator gen Ricki Gervais…”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.