Mihai Bendeac renunța la prima lui mare iubire. Ce anunţ a făcut actorul cu câteva ore în urmă

314

Mihai Bendeac a luat o hotărâre surprinzătoare! Actorul îşi vinde prima maşină pe care a cumpărat-o cu câţiva ani buni în urmă din primii bani câştigaţi. Este vorba despre un BMW decapotabil fabricat în anul 2010, scos acum la vânzare pe un site specializat în tranzacții auto.

Mașina, care are deja 226.500 km parcurși se vinde la prețul de 9.800 euro și este varianta ”full”: are interior piele, navigație GPS, device cu internet la bord și posibilitate de vizionare filme sau Youtube pe ecranul integrat, camera marșarier, etc.

De asemenea, automobilul este foarte bine îmntreținut și are toate reviziile la zi, lucru care poate fi verificat prin cartea de service. De asemenea, distribuția a fost schimbată de curând iar pentru cei care își fac probleme legate de noile legi, are euro 5, deci nu va plăti taxe de intrare în centrul Capitalei.

În ultimele luni, decapotabila lui Bendeac a fost condusă de fratele mai mic al acestuia, Andrei, care abia a împlinit 18 ani și și-a luat permisul auto.

Ce salariu câştigă Mihai Bendeac

Dănuț Bendeac arăta în declaratia lui de avere, depusă pentru anul 2016, că a primit un cadou de 365.060 lei (peste 81.000 euro) de la fiul său, sumă care provenea din contracte de drepturi de autor. Banii au intrat imediat într-un depozit deschis la o bancă din București. Tatăl lui Bendeac mai apare ca proprietar a trei autoturisme de lux, cu care de obicei este văzut actorul. Mihai Bendeac a trecut un apartament și o vilă din sectorul 3, pe numele mamei sale, Emilia.

”Părinţii mei se ocupă de gestionarea veniturilor mele, în exclusivitate. Am un card, pe care îl pierd la fiecare două luni, tata având mereu altul de rezervă, card pe care tata, din când în când îmi pune nişte bani”, a povestit amuzat Bendeac, completând: ”Pierd lucruri. Dacă îmi dai un ac şi mă laşi trei minute, l-am făcut dispărut. Nu pot să umblu cu buletinul sau cu permisul de conducere la mine, pentru că le pierd. Am doar nişte copii în maşină. Când văd acte, îmi transpiră palmele”.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise