Cel mai penibil moment trăit de Mihai Bobonete cu paparazzii: ”Alooo, băieții! Ia lăsați alea! Mă, da’ vouă nu vă e rușine?!”

Mihai Bobonete a povestit o întâmplare în care gluma și ironia s-au întors ”împotriva” sa…

În cea mai recentă ediție a podcast-ului său, acolo unde a avut-o invitată pe Ecaterina Ladin, colega de serial, ”Dalida” din ”Las Fierbinți”, Bobonete i-a povestit acesteia cel mai penibil moment pe care l-a trăit.

”Eram cu Cătălin Ciurlău, un prieten, la o terasă prin Pipera, nu se fuma înăuntru, am ieșit la terasă la o țigară. Peste drum, parcarea de la Billa. Afară, acolo, văd un Logan alb și pe mașină doi cu aparate care făceau poze.

Eu îi zic ăstuia, râzând: «Mă, nu se mai poate să ieși la un pahar de vin, să fumezi… Mă distrug paparazzii. Poate e momentul meu de intimitate, poate nu vrea să apar în poze». Eu, la glumă, Cătălin îmi ținea isonul”, a povestit Bobonete.

A mers mai departe… ”M-am dus la ei, nu m-am mulțumit doar cu atât: «Alooo, băieții! Ia lăsați alea! Mă, da vouă nu vă e rușine?!». Ei: «Ce s-a întâmplat, domnul Bobonete?!».

Le explic eu, fac pe supăratul, ei ce-mi răspund? «Nu, domnul Bobonete, nu pe dumneavoastră. Deasupra e un coafor, e Andreea Bănică acolo, a venit cu mașina lui Bănică, pe ea o fotografiem… Vreți să vă facem și dumneavoastră o poză, două, dacă tot suntem aici?!». Am plecat rușinat”, a mai relatat actorul.

”Cătălin râdea, le-a zis fotografilor: «Faceți-i și lui o poză, totuși, să aibă și el!». Că poate apar și eu într-o revistă, ceva”, a mai spus Mihai Bobonete.