15.5 C
București
marți, 18 mai 2021

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est: „După ce am luat Ivermectină, starea mea a început să se îmbunătățească. M-a salvat de la moarte”

Miercuri seară, 27 ianuarie, Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei „3 Sud Est”, a dezvăluit, la Antena 3, că în momentul în care se afla internat la terapie intensivă, bolnav de COVID-19, cu șanse de 5% de supraviețuire, tratamentul care l-a salvat a fost Ivermectina.

Cântărețul a declarat că Ion Alexie, medicul român din Las Vegas, l-a salvat de la moarte, după ce i-a recomandat acest tratament-minune. Mai mult, Mihai Budeanu a spus că nu a avut niciun efect secundar de la Ivermectină.

”M-a salvat de la moarte domnul doctor Alexie! Mi s-au dat doar 5% șanse de supraviețuire. Am ajuns la terapie intensivă. Am urmat tot protocolul care se folosește și în România, mai puțin ivermectina. Am luat-o la început, când mă simțeam foarte, foarte rău. După ce am luat-o, starea mea a început să se îmbunătățească. După 5-6 zile am început să îmi revin, să respir normal. Nu am avut niciun efect secundar. Asta pot să vă spun pentru că sunt în viață! Nu știu dacă erau de uz uman. Eu le-am primit de la cineva.”, a spus Mihai Budeanu de la 3 Sud Est.

Medicul Ion Alexie: „Iau Ivermectină lunar, nu numai eu, ci şi foarte mulţi medici”
Dr. Ion Alexie, medicul român din Las Vegas, specialist în boli interne şi boli infecţioase, a povestit luni, la Antena 3, experienţa sa în utilizarea Ivermectinei la pacienţii infectaţi cu COVID-19.

Ion Alexie a folosit ivermectina şi pentru sine, dar și pentru pacienţii de la clinica unde lucrează. Rezultatele acestui medicament sunt miraculoase.

„Iau Ivermectină lunar, nu numai eu, ci şi foarte mulţi medici. Previne îmbolnăvirea, dar nu neapărăat prin generare de anticorpi, aşa cum face vaccinul. Nivelul de Ivermectină rămâne în corpul nostru multe săptămâni şi nu se poate multiplica în celulele noastre, pentru că Ivermectina blocheză nişte proteine numite importine, care importă fragmente din virus în nucleu şi în citoplasmă şi nu-l mai lasă să se multiplice.

Din septembrie până în ianuarie am tratat foarte puţini pacienţi, pentru că spitalul ne-a blocat Ivermectina, pentru că National Institute of Health nu era de acord s-o folosim. Din 15 ianuarie am 50 pacienţi majoritatea au plecat, mai am câţiva în spital. I-am pus pe toţi din prima zi pe Ivermectină. Din cei 50 nu a ajuns niciunul la ATI, starea sănătăţii niciunuia nu s-a deteriorat – şi-i urmăresc cu atenţie.”, a declarat medicul Ion Alexie, în urmă cu două zile, la Antena 3.

Dr. Ion Alexie: Administrarea de Ivermectină, potrivită pentru cei în stadiile incipiente, pentru ca aceştia să nu ajungă la ATI
Medicul consideră că Ivermectina poate veni în sprijinul persoanelor infectate cu noul coronavirus, dar care au simptome ușoare, pentru a nu ajunge la Terapie Intensivă.

„Părerea mea este următoarea: mulţi oameni în România nu vor să se vaccineze sau nu au vaccinul iar unii dintre ei nu se vaor vaccina niciodată. Pacienţii care nu sunt foarte bolnavi nu se califică pentru nuciun tratament de COVID.

Nu se califică pentru remdesivir decât dacă sunt hipoxici, nu se califică pentru dexametazonă – şi toate aceste tratamente se fac în spital. Important este să folosim Ivermectină pentru tratamentul celor care s-au infectat, dar care sunt în stadiile incipiente ale bolii, pentru a nu ajunge la terapie intensivă şi să încercăm să dăm la cei care nu vor să se vaccineze sau încă nu s-au vaccinat, până când se hotărăsc dacă se vaccinează.”, a completat medicul.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate