Mihai Constantinescu se făcuse bine și urma să fie externat. Ce s-a întâmplat, totuși, de a murit

41

Îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu a încetat din viață, marți seara, la Spitalul Floreasca din București, iar familia sa și toți cei care l-au ascultat și apreciat, de-a lungul timpului, au fost și sunt îndurerați. Artistul va fi înmormântat, astăzi, la Cimitirul Ghencea Militar din Capitală. 

În ultima perioadă existaseră semnale că Mihai Constantinescu se simte din ce în ce mai bine, chiar soția sa, Simona Secrier, declarând că ”Mihai este încă la Terapie Intensivă, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, se vede că evoluează în bine. Acum trebuie să mai avem doar răbdare”, conform wowbiz.ro.

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu se îmbunătățise, iar decesul său a fost cu atât mai surprinzător. Practic, toată lumea aștepta vești din ce în ce mai bune de la Spitalul Floreasca, însă – până la urmă – organismul lui Mihai Constantinescu nu a mai rezistat.

Ne gândeam că o să îl și scoatem de la Terapie Intensivă… Aveam motive să fim optimiști, ne gândeam că, poate, îl vom și externa, că îl vom avea, din nou, acasă”, a declarat Simona Secrier, conform sursei precizate mai sus.

Mihaela Constantinescu, fosta soție a artistului: ”Ne-am rugat, tot timpul, să se întâmple un miracol…”

Prognosticul medicilor a fost, de la bun început, unul rezervat, spune Mihaela Constantinescu, aceștia transmițând că existau șanse foarte mici ca Mihai Constantinescu să fie salvat. ”A fost foarte grav de la început, doar un miracol îl mai putea salva”, a declarat fosta soție a lui Mihai Constantinescu, Mihaela. ”Pentru asta ne-am rugat. Prognosticul medicilor a fost acesta, că sunt șanse foarte mici. Mihai era slăbit…”, a mai spus Mihaela Constantinescu.

”Mihai a dăruit atâta iubire, încât nu știu dacă noi, femeile din viața lui, am reușit să-i întoarcem această iubire. Ne-am rugat, tot timpul, să se întâmple un miracol, chiar dacă știam că este complicat. Se spune că, o dată cu timpul, rănile se vindecă. Eu nu cred așa ceva…”, a declarat, îndurerată, Mihaela Constantinescu.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise