Mihai Găinușă revine la TV, după 7 ani de pauză

După o pauză de 7 ani de la televiziune, Mihai Găinușă revine pe micul ecran. Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” a semnat deja contractul cu un post de televiziune.

Mihai Găinușă a renunțat la colaborarea cu Prima TV în urmă cu 7 ani, iar de atunci nu a mai avut niciun alt proiect în televiziune, deși propunerile nu au lipsit. Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” a primit acum o ofertă care i s-a părut interesantă din partea postului Canal 33.

A fost încântat de proiectul propus, astfel că a semnat contractul pentru o emisiune de satiră, care se va numi „Râsu-Plânsu” și pe care o va modera alături de Oana Paraschiv. „O să fie o emisiune de satiră, în care comentăm, eu și colega Oana Paraschiv, de la matinal, câteva știri ale săptămânii. De la noi și de la alții. Majoritatea sunt din online.

Dar mai vizăm și fauna din televiziuni, aberațiile din site-urile de știri și ciudățeniile de pe TikTok. Am acceptat oferta celor de la Canal 33 deoarece mi se pare o televiziune cu potențial și, deși e încă micuță, am găsit aici oameni cu potențial, paroliști, ambițioși și profesioniști. Și emisiuni curate, nemanelizate. Emisiunea se numește Râsu-Plânsu. Și o să fie difuzată începând de vinerea aceasta, de la ora 20.00”, a declarat Mihai Găinușă pentru ego.ro.