Mihai Petre și Elwira, despre un nou membru al familiei. Dansatorii sunt pregătiți să devină părinți

Mihai Petrec și Elwira formează unul dintre cele mai iubite cupluri din țară. Cei doi au cucerit pe toată lumea după participarea lor la Asia Express și au reușit să se facă apreciați și iubiți în rândul telespectatorilor. Artiștii au făcut un anunț important acum, legat despre un nou membru care va veni în familia lor.

Mihai și Elwira mai vor copii

Mihai Petrec și Elwira sunt unele dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară, care se bucură de mare succes în plan profesional. Cei doi coregrafi și câștigători Asia Express sunt foarte îndrăgiți de publicul lor și apreciați pentru talentul lor, motiv pentru care îi țin mereu la curent pe cei care îi iubesc.

De curând, cei doi au oferit un interviu de excepție, în care au vorbit despre cele mai interesante planuri de viitor, dar și despre aspecte personale ale vieții de familie. Elwira Duda a mărturisit că mereu și-a dorit să aibă trei copii, dar planurile lor s-au schimbat în timp.

Totuși, nu exclude posibilitatea de a mai da naștere încă o dată dacă acest lucruri va fi posibil, iar un nou membru ar fi cu adevărat o binecuvântare pentru ei. Chiar dacă nu mai are speranțe atât de mari, îi place să creadă că dorința îi va fi îndeplinită.

”Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a spus Elwira Duda pentru Viva.ro.

Cum au aflat fiicele de victoria lor

Mihai și Elwira au fost câștigătorii Asia Express, după ce le-au demonstrat celor de acasă că formează o echipă bună și sunt cu adevărat luptători. Toată lumea s-a bucurat de victoria lor, reușind să se facă foarte iubiți în rândul publicului.
Deși au ajuns acasă cu mult timp înainte de a fi dezvăluit cuplul câștigător de la Asia Express, Mihai Petre și Elwira Duda nu le-au spus fetițelor lor dacă au câștigat sau nu.

Acestea au urmărit emisiunea cu sufletul la gură și la fel și marea finală, alături de alți apropiați ai dansatorilor. Reacția celor mici a fost una care le-a umplut sufletul de bucurie și le-a demonstrat că sunt cu adevărat iubiți.