sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Mihai Rait, alături de soția lui. Cât de bine arată femeia care l-a cucerit pe ”Dorel” din Las Fierbinți

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Mihai Rait și Ana Maria formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton, cei doi preferând să păstreze discreția atunci când vine vorba despre căsnicia lor.

Mihai Rait Dragomir, cel care îi dă viață personajului Dorel din serialul Las Fierbinți, este un om împlinit și fericit. Dacă în serial joacă rolul unui bărbat “prostuț” care nu știe cum să se comporte sau cum să abordeze o femeie, în realitate actorul o duce foarte bine la acest capitol.

Cei doi s-au căsătorit în 2017, iar un an mai târziu au devenit părinți, urmând ca în august să serbeze doi ani de când au împreună un băiețel.

Mihai și Ana Maria au păstrat mereu discreția cu privire la viața lor personală, așa că imagini cu cei doi au apărut destul de rar. De curând, actorul din Las Fierbinți a publicat o poza în care apare alături de frumoasa lui soție.

Admiratorii vedetei au fost încântați să îi vadă pe cei doi, iar fotografia a strâns mii de aprecieri și numeroase comentarii prin intermediul fanilor le-au transmis cât de bine le stă împreună.

Mihai Rait, alături de soția lui. Cât de bine arată femeia care l-a cucerit pe ”Dorel” din Las Fierbinți 1
Povestea lor de dragoste a început, potrivit acestuia, la un spectacol de stand-up comedy pe care înșuși actorul îl susținea. Ulterior, Mihai Rait și Ana Maria au decis să-și unească destinele, avându-i ca nași pe Mihai Bobonete și pe soția lui, Cătălina.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă