Mihai Trăistariu a recunoscut, în sfârșit, ceea ce toată lumea bănuia: „Am zile când și mie mi-e rușine”

8.868

Mihai Trăistariu se numără printre cântăreții controversați din România și, recent, el a dezvăluit unul dintre secretele pe care le-a ținut ascunse până acum. Cu toate acestea, mulți oameni bănuiau deja ce se întâmplă, de fapt, cu acesta.

Mihai Trăistariu a recunoscut, în sfârșit, ceea ce toată lumea bănuia

În vârstă de 39 de ani, Mihai Trăistariu a postat un mesaj tulburător pe o rețea de socializare. În rândurile așternute pe Facebook, carismaticul artist a mărturisit că suferă enomr din cauza faptului că nu mai este în atenția publicului și încearcă să se facă remarcat prin orice mijloace.

Iar postările sale intime de pe Instagram și Facebook se numără printre căile prin care încearcă să cucerească oamenii… sau nu… pentru că unii dintre ei sunt pur și simplu revoltați de fotografiile sau dezvăluirile făcute de acesta.

“Am zile când mi-e rușine cu postările mele duse la extrem… Dar ce să fac dacă altfel nu mai reușesc să atrag atenția asupra mea?! Spuneți-mi voi… Ce să fac? De ce credeți că emisiunile cu circ și scandal au cel mai mare rating?

S-au dus vremurile când se promova cultura, arta… Omul de azi e într-o continuă alergătură… Și nu-i mai atrage atenția nimic. Decât… gălăgia, mizeria, crimele, scandalurile, pornografia, circul… Păcat! Mare păcat! Mulți din colegii de breaslă au abandonat barca. Și s-au orientat către altceva. Ceea ce e groaznic”, a scris Mihai Trăistariu pe contul lui oficial de Facebook.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise