9 C
București
duminică, 18 aprilie 2021

Mihai Trăistariu, gest extrem ca să facă rost de bani: „Sunt panicat. Mi-am vândut deja un apartament“

Mihai Trăistariu, care va împlini 41 de ani în 12 decembrie, a intrat în panică de cand cu pandemia de coronavirus şi a făcut un gest extrem ca să facă rost de bani. După ce în primăvară a investit toţi banii strânşi şi a făcut şi credit pentru a lua 6 garsoniere pe Litoral, iată că acum s-a văzut nevoit să vândă o locuinţă pentru că nu mai poate plăti ratele la bancă.

Mihai Trăistariu

“Eu deja am făcut un gest extrem, mi-am vândut una dintre locuinţe şi tot panicat sunt, pentru că aveam 20.000 de lei rată pe lună la bancă. Şi dacă mergeam în ritmul în care mergeam înainte era ok, mă descurcam, dar cu pandemia asta s-a blocat toată viaţa mea şi atunci am fost nevoit să-mi vând un apartament şi aşa am redus rata la 6.000 de lei pe lună. Măcar atât am putut, din ianuarie o să încerc să îmi amân ratele pentru că iarăşi mă sperie restricţiile astea, sunt blocat”, a declarat panicat artistul, scrie click.ro.

Mihai Trăistariu, fostul solist al trupei Valahia, care a fost pe val după ce a participat la Eurovision cu piesa Tornero, a intrat în afaceri pe timp de criză cu închirierea a şase apartamente pe care le are la Constanţa. Pentru că încă nu mai avea concerte şi nunţi, Mihai s-a ocupat personal de închirierea acestora toată vara. “Momentan mă ocup eu, puteam să le dau unei firme, însă am vrut să văd cum este”, a mărturisit solistul.

”Sunt şase garsoniere de tip studio, apartamente mari, cu tot cu balcon au 43 de metri pătraţi. Sunt nişte garsoniere uriaşe”, ne-a povestit Mihai Trăistariu, care le-a închiriat pe vară de la 150 de lei pe zi, la început de sezon, până la 100 de euro pe zi, în vârf de sezon. Dar se pare că banii strânşi nu l-au ajutat prea mult să achite ratele. “Eu am o şcoală de muzică în Constanţa, am o carieră de muzică şi mai am nişte garsoniere la Constanţa, pe care printr-un miracol am reuşit să le închiriez şi să produc nişte bani de care ţin cu dinţii să îmi ajungă până vara viitoare. Eu sunt unul dintre puţinii artişti care spune lucrurilor pe nume”, a precizat el la o emisiune tv.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate