Mihai Voropchievici a facut horoscopul verii. Ce zodii au noroc si cine va fi lovit de ghinion

Mihai Voropchievici a realizat runele horoscop vara 2019, prezentat la „Adevaruri ascunse” de la Antena 3. Numerologul spune ca vara anului acesta va fi una plina de incercari si surprize. Daca unele zodii au in previziunile horoscopului de vara schimbari de locuri de munca si divorturi, altele sa casatoresc.

Horoscop Vara 2019 Mihai – Voropchievici – Cele 4 zodii care vor da lovitura sigur

HOROSCOP Berbec – Dragoste: sunt destule probleme care trebuiesc acum rezolvate. Trebuie sa ai rabdare si sa le tratezi pas cu pas. Cariera: La cariera sa nu se grabeasca, va fi o evolutie lenta. Se ajunge acolo unde isi doresc ei, dar nu cand isi doresc. Trebuie sa astepte. Sanatate: Fac un consum enorm de energie. Revigorarea va veni la inceputul lui septembrie. Bani: Trebuie sa controleze bine portofelul.

​​​​​​​HOROSCOP Taur – Dragoste: se amana spre toamna pana se va elibera de toate obligatiile. Au fost sufocati in ultima perioada si au nevoie de liniste si libertate. Cariera: posibile ascensiuni dar si caderi spectaculoase. Daca se grabesc vor avea de pierdut. Sanatate: sunt rezistenti, dar au nevoie de pauze. Bani: finantele depind de evolutia profesionala.

​​​​​​​HOROSCOP Gemeni – Dragoste: sunt in cautarea dragostei. Incearca sa se armonizeze in cuplu. Cariera: tentatia de a munci putin si a castiga mai mult. Sunt aerieni si refuza sa coabare cu picioarele pe pamant. Sanatate: uzare prematura a energiilor active. Trebuie sa mearga la medic mai des. Nu trebuie sa neglijeze problemele de sanatate. Bani: pana in august cheltuie foarte mult.

​​​​​​​HOROSCOP Rac – Dragoste: vor mai multa afectiune din partea partenerului. Sunt pusi pe agatat. Cariera: e buna cu putin respiro. Nu trebuie sa munceasca asa mult. Sanatate: consum nervos exagerat, va duce la o uzura generala. Trebuie sa se stapneasca. Bani: fac bilantul. Vad cat au cheltuit. Se intind mai mult decat le e plapuma.

Horoscop Rune Vara 2019 Mihai Vorpchievici – Fecioarele isi schimba locul de munca

HOROSCOP Leu – Dragoste: e o vara de foc. Se pot naste relatii necunoscute, care sunt binevenite. Nu trebuie sa va nemultumiti partenerul si nu trebuie sa il neglijati. Cariera: buna, eforturile fara o buna organizare va pot face haotic. Sanatate: e singura sursa care poate sa ii ingrijoreze. Vor fi epuizati. Atentie la consumul de energie. Bani: situatia e haotica. Nu trebuie sa cheltuiasca mult.

​​​​​​​HOROSCOP Fecioara – Dragoste: complica existenta. Nu au parte de dragoste. Tin partenerii la distanta si traiesc cu amintiri. Trebuie sa incerce sa traiasca in prezent. Cariera: vor cauta variante sa isi faca munca mai usoara. Sanatate: toate lunile de vara vor veni pe latura de sanatate cu incarcatura negativa. La primul semn, trebuie sa mearga la control medical. Bani: e o perioada in care nu trebuie sa nu se bazeze pe noroc.

​​​​​​​HOROSCOP Balanta – Dragoste: stabilitate in cuplu. Problemele apar din prea multa dragoste, sau din prea putina. Cariera: nu vin schimbari la locul de munca,

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !