Mihai Voropchievici, horoscop rune pentru final de august si inceput de septembrie. Atentie Berbeci, Tauri, Raci si Sagetatori

Horoscop rune pana pe 4 septembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Vezi ce se intampla cu zodia ta.

Berbec
Berbecii sa fie pregatiti. O suita de schimbari majore in saptamana 29 august – 4 septembrie. Ei sunt in actiune si asupra lor inca vin schimbari majore benefice.

Taur
Taurul primeste un sfat sau mai bine spus o avertizare. Sa aiba rabdare si sa nu forteze mana norocului. Toate surprizele placute sunt facute pentru cei care stiu sa astepte.

Gemeni
Gemenii sunt intr-o zona de necunoscut. Nu spun nimanui pe unde sunt. Sa iasa, dar sa nu spuna unde sunt.

Rac
Racul intra intr-o zona de avertizare. In saptamana 29 august – 4 septembrie 2022, Racul are protectie divina. Sunt protejati de toate rautatile sau de toate fortele rele.

Leu
Leul este sfatuit sa-si faca bagajele. Pleaca in turneu. El e om de actiune si nu stam intr-un loc.

Fecioara
Fecioarele trebuie sa-si consolideze pozitia la locul de munca, acasa si in societate. Doar asa vor reusi.

Balanta
Balanta e pusa pe cearta. Va sustine o mica batalie. Sa nu fie ingrijorati, pentru ca vor castiga.

Scorpion
Scorpionii vor afla un adevar foarte important, care ne va marca viata.

Sagetator
Sagetatorul sa aiba forta si tarie sa treaca peste saptamana viitoare. Vor fi niste lucruri care nu le va conveni. Trebuie sa fie rezistenti.

Capricorn
Capricornul nu comunica si in sfarsit gasesc rezolvarea tuturor problemelor. Doar comunicand cu cei din jur vor face asta. Sa vorbeasca sincer cu familia.

Varsator
Pentru Varsator avem mesaje. Sa aiba grija acei Varsatori care mai calca stramb. O saptamana cu multe mesaje, iar unul este mai dur.

Pesti
Fertilitate si belsug pentru Pesti. Peste putin timp, toate dorintele se vor indeplini.