24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Decizia Telekomului a revoltat romanii! Tarife mărite la toate abonamentele

Vesti proaste pentru clientii Telekom România! Vor crește prețurile din lună martie! Atât abonații de telefonie mobilă, cât și de televiziune sau internet vor avea abonamentele mărite automat. Clienții Telekom vor fi notificați printr-o scrisoare trimisă tuturor abonaților de mărirea prețului abonamentelor.

„În contextul creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, precum și pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, compania Telekom România este nevoită să modifice condițiile de furnizare a serviciilor de comunicații electronice și să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicații din portofoliul său. Această modificare este influențată și de creșterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual”, au explicat reprezentanții companiei în anunțul de presă.

Trebuie mentionat ca este a doua modificare a prețuriloe, anul trecut marindu-le cu 2 lei pe abonament, dand vina pe legea dată de guvern care supra impozita companiile.

În luna ianuarie Telekom România a scos din grilă 25 de canale pe care le-a înlocuit cu alte posturi.

Scandalul a urmat mai apoi între Telekom și Discovery care a încetat să mai fie în lista de programe Telekom TV, mai precis posturile Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Travel Channel, Animal Planet, Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery Showcase, DTX, Food Network, plus variantele lor HD.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate