duminică, 31 mai 2020

Decizia Telekomului a revoltat romanii! Tarife mărite la toate abonamentele

Știrile zilei

Starea de sănătate a principalelor criptomonede în pandemia de Covid-19

Pandemia de coronavirus a avut efect imediat și asupra tranzacțiilor cu monede virtuale.Nu este greu de înțeles de ce...

Microfoane spion de calitate, pentru utilizări variate

Există multe motive pentru care s-ar putea să iei în considerare achiziționarea unui model performant de gadget pentru înregistrări...

Când trebuie să îți schimbi bateria mașinii?

Tocmai te-ai urcat  în mașină, acum că tot e voie în timpul stării de alertă maximă ca măcar prin...

Vesti proaste pentru clientii Telekom România! Vor crește prețurile din lună martie! Atât abonații de telefonie mobilă, cât și de televiziune sau internet vor avea abonamentele mărite automat. Clienții Telekom vor fi notificați printr-o scrisoare trimisă tuturor abonaților de mărirea prețului abonamentelor.

„În contextul creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, precum și pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, compania Telekom România este nevoită să modifice condițiile de furnizare a serviciilor de comunicații electronice și să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicații din portofoliul său. Această modificare este influențată și de creșterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual”, au explicat reprezentanții companiei în anunțul de presă.

Trebuie mentionat ca este a doua modificare a prețuriloe, anul trecut marindu-le cu 2 lei pe abonament, dand vina pe legea dată de guvern care supra impozita companiile.

În luna ianuarie Telekom România a scos din grilă 25 de canale pe care le-a înlocuit cu alte posturi.

Scandalul a urmat mai apoi între Telekom și Discovery care a încetat să mai fie în lista de programe Telekom TV, mai precis posturile Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Travel Channel, Animal Planet, Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery Showcase, DTX, Food Network, plus variantele lor HD.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Decizia Telekomului a revoltat romanii! Tarife mărite la toate abonamentele 1