Decizia Telekomului a revoltat romanii! Tarife mărite la toate abonamentele

Știrile zilei

Florin Dumitrescu A SLĂBIT 10 kg în doar o lună. Dieta ŞOC cu care mergi LA SIGUR

Florin Dumitrescu s-a ambiționat după ce Cătălin Scărlătescu a dat jos 30 kilograme și a reușit, în numai o...

Bill Gates vorbește despre un scenariu optimist în legătură cu pandemia de COVID-19. Când am putea să scăpăm de virus?

Bill Gates este cel care a finanțat dezvoltarea unui vaccin, pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus.Conform informațiilor pe...

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat? Cu ce se confruntă fostul edil: „Nu a mai putut să se interneze în spital”

Oana Lis și-a îngrijorat fanii după ce a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare. Recent, vedeta a...

Vesti proaste pentru clientii Telekom România! Vor crește prețurile din lună martie! Atât abonații de telefonie mobilă, cât și de televiziune sau internet vor avea abonamentele mărite automat. Clienții Telekom vor fi notificați printr-o scrisoare trimisă tuturor abonaților de mărirea prețului abonamentelor.

„În contextul creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, precum și pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, compania Telekom România este nevoită să modifice condițiile de furnizare a serviciilor de comunicații electronice și să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicații din portofoliul său. Această modificare este influențată și de creșterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual”, au explicat reprezentanții companiei în anunțul de presă.

Trebuie mentionat ca este a doua modificare a prețuriloe, anul trecut marindu-le cu 2 lei pe abonament, dand vina pe legea dată de guvern care supra impozita companiile.

În luna ianuarie Telekom România a scos din grilă 25 de canale pe care le-a înlocuit cu alte posturi.

Scandalul a urmat mai apoi între Telekom și Discovery care a încetat să mai fie în lista de programe Telekom TV, mai precis posturile Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Travel Channel, Animal Planet, Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery Showcase, DTX, Food Network, plus variantele lor HD.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă