Milioane de copii din intreaga tara au intrat oficial in vacanta mare

A fost o zi speciala astazi pentru aproape trei milioane de copii din toata tara! Elevii au intrat oficial in vacanta mare. Emotii, nostalgie, bucurie, speranta, un amalgam de sentimente a fost in curtile a mii de scoli din Romania. Cei mai silitori elevi au primit tot astazi coronitele si premiile pentru care au muncit un an intreg.

Indemnul dascalilor a fost primit cu entuziasm astazi de milioane de copii din toata tara. 

La un liceu din Codlea, ultima zi de scoala a venit pentru un elev de nota 10 pe linie cu o mare supriza. O coronita din partea profesorilor.

Baiatul a precizat ca „cu succes am reusit sa trec peste acest an si am avut mari emotii, mai ales la teze”.

La Sibiu, astazi, sute de elevi au simtit presiunea terminarii liceului.  

O absolventa de liceu spune ca „am vrut sa cred ca de fapt nu o sa-mi lipseasca liceul, dar parca totusi o sa-mi lipseasca”.

Pentru diriginta lor, Paul si colegii lui, care au terminat clasa a XII-a, au adus trandafir criogenat, care sa-i aminteasca si peste zeci de ani de ei. 

Aurelia Horotan, profesoara: Este emotionant. Ei pleaca pe drumul lor, noi ramanem aici si speram ca se intorc sa ne revada

Paul Valentin, absolvent de liceu: Acesti ani au trecut foarte repede. Inimaginabil. Dar acum, la sfarsit, sunt foarte bucuros ca am absolvit acest liceu 

Ultima zi de scoala a venit cu emotii si pentru parintii elevilor. 

La o scoala gimnaziala din Ploiesti, ziua de azi a fost ocazia perfecta pentru parinti ca sa-si aduca aminte de vremurile cand au fost si ei elevi.

Tatal unui elev spune ca „metodele didactice la vremea respectiva erau unele poate un pic mai disciplinare, sa zic asa, dar cu niste rezultate bune pentru elevii acelor vremuri”. 

Pentru peste 135.000 d

 » Sursa: bzi.ro