8.4 C
București
duminică, 9 mai 2021

Ministrul Sănătăţii a izbucnit după imaginile revoltătoare de la spitalul din Corabia. S-au dat amenzi pe bandă rulantă

Ministrul Sănătăţii a izbucnit după imaginile revoltătoare de la spitalul din Corabia. Raportul realizat de echipa de control a DSP Olt va fi înaintat, în conformitate cu legislaţia în vigoare, Corpului de Control al ministrului Sănătăţii. De asemenea, s-au aplicat amenzi dure, după episodul revoltător.

Ministrul Sănătăţii a izbucnit după imaginile revoltătoare de la spitalul din Corabia. Decizia luată de ultimă oră
„Am urmărit şi eu imaginile care au fost postate pe reţelele de socializare online de la Spitalul Orăşenesc din Corabia şi am cerut aseară trimiterea de îndată a unei echipe de control la faţa locului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate cu acest domn. După ce voi avea toate informaţiile, voi putea lua o decizie pentru ca astfel de situaţii să fie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc”, a declarat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Verificarea echipei de control a DSP s-a încheiat astăzi dimineață la orele 02.00 și a fost înaintată Corpului de Control al ministrului Sănătății.
Au fost decise următoarele măsuri:

1. Amendă comtravențională medicului de gardă în valoare de 6000 lei în conformitate cu art. 26 litera b “refuzul acordării asistenței medicale de urgență unui pacient de către un medic din cadrul UPU sau CPU”;
2. Amendă contravențională asistentei medicale în valoare de 3000 lei în conformitate cu art. 32, litera k “nerespectarea precauțiunilor universale și a protocoalelor de lucru de către personalul medical și auxiliar”;
3. Avertisment pentru unitatea sanitară;
4. S-a dat termen imediat pentru discutarea cazului în comisia de etică a unității sanitare și luarea măsurilor care se impun;
5. S-a dispus refacerea și însușirea protocoalelor de lucru cu întreg personalul.”, a transmis Ministrul Sănătăţii.

Mai multe scene filmate cu un bătrân care stă în genunchi pe holurile unui spital, neputând să se ridice, au fost filmate şi postate pe Facebook, cea care le-a realizat povestind că totul s-a întâmplat la spitalul orăşenesc din Corabia. În imaginile postate se vede cum cadre medicale care asistă la ce i se întâmplă bătrânului îi cer acestuia să se ridice singur pe scaun şi îl ghidează, fără a-l ajuta, deşi, în mod evident, vârstnicul, care spune că a suferit un accident vascular, abia se poate mişca.

„Încep această postare,cu un gust amar ce pleacă din 🫀 spre 👄, după o vizită de o ora în „Spitalul”Orășenesc Corabia .
Am mers la baie sa îmi spăl 🤲.Suficient cât să îl văd pe el ……

Un bătrânel,căzut pe jos ,singur în sala de așteptare. Imaginile or să spună mai mult despre el. Eu voi spune despre ei ….
TEORETIC! V-aș fi luat toți morții în pomelnic v-aș fi jignit cu jargoanele cu care am crescut la mine in mahala,pe Constantin Brâncoveanu . Da!!!Strada aia care figurează asfaltată de ani buni pe foi.
PRACTIC,! părinții mei m-au educat să mă comport frumos și să fiu eu ceea ce vreau sa văd in lume.
Văzând că nu îl pot ridica singură, (avea picioarele sleite de puteri,spunea ca suferise in trecut și un AVC)am mers sa anunț un medic.

Am anunțat o Dna Dr respectabilă,cu parul puțin mov 😉
Nu ii voi dezvălui identitatea,nu aș vrea ca domnul Ivanus sa fie lezat in vreun fel 🤐
Răspunsul doamnei:
-„Să vină infirmierele „s-a întors și fără urmă de umanitate a plecat.
De ce Dna Doctor ?!Așa ne învață jurământul lui Hipocrate????

Prima” doamnă” mai calmă ce-i drept, asistentă,incerca sa ajute ,se uita la mine ,eu la dânsa .
A plecat după infirmiere și dumneaei. Vin infirmierele!!!👏👏👏👏👏👏👏 Și de aici mă voi aprinde puțin .
🔥 nu iau,nu pentru că mă tem de cineva. Pur și simplu pentru că adevărații oameni nu își pătează caracterul.
Două agramate ,incompetente lipsite de profesionalism. „Doamnele „infirmiere nu au mișcat un deget,pt a ridica un suflet de jos.😭😭😭😭

Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd. Închei cu câteva remarce și întrebări .Domnule manager ,care va întrețineți din banii noștrii de ce permiteți astfel de practici ? Doamnelor,Domnișoarelor ,*****lor și domnilor faceți sistemul medical de râs.

Rușine !!! Făcând o paralelă asumată cu subiectul : Vagabonzii fac banii din risc. Prostituatele fac din vitrine
Oamenii adevărați din 🧠,bătături la mâini sau sacrificii. Iar gunoaiele din bătături in genunchi de sub birouri sau vânzare de demnitate,caracter și stima de sine.”, se arată în postarea femeii.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate