luni, 21 septembrie 2020

Minodora a făcut anunțul morții: „Suntem triști…”

Știrile zilei

Trebuie sa stii asta! Cum sa supravietuiesti unui infarct cand esti singur!

Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzator...

Drama trăită de o femeie de 68 de ani după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr. Ireal ce...

O femeie de 68 de ani din Marea Britanie trăiește o dramă după ce s-a îndrăgostit de un bărbat...

Bărbatul crescut de lupi are un mesaj terifiant pentru oameni. Ireal ce au fost în stare să-i facă!

Marcos Rodriguez Pantoja, un bărbat care susţine că a fost crescut de o familie de lupi, alături de care...

Minodora este în doliu, după ce soacra ei a decedat în urmă cu mai bine de zece zile. Artista a ținut totul la secret, până acum. „Suntem triști, îți dai seama, și eu și Liviu, era ca și mama mea”, a spus cânăreața.

Mama lui Liviu Mihon, soțul îndrăgitei artiste, a decedat și a fost înmormântată, în urmă cu nouă zile, al Timișoara. Interpreta de muzică de petrecere nu a participat la funeralii, ci doar soțul ei. „Suntem triști, îți dai seama, era ca și mama mea”, a spus Minodora, potrivit Playtech.ro.

„Nu urmează nimic, noi am înmormântat-o deja de nouă zile. La Timişoara a fost doar soţul, fără mine. A fost ceva restrâns”, a completat artista.

Minodora și Liviu s-au căsătorit în 2009
Minodora și Liviu s-au căsătorit în anul 2009, iar în viața lor a apărut și un copil. Nu s-au înțeles deloc la început, dar lucrurile s-au așezat, ulterior. Chiar artista povestește.

„Mamei nu i-a convenit că nu e mai înfipt, mama s-a obişnuit cu Liviu greu, dar acum nu-mi dă voie să mai ţip la el. A ajuns să ţină la el. Pe soţul meu l-am cunoscut la Timişoara. A fost gelos şi l-am educat în acest sens, încă de la începutul relaţiei…. Noi ne-am luat obligat, am suferit foarte tare, îmi doream şi eu un inel, un trandafir, un inel într-un tort. Am rămas însărcinată şi venea botezul şi am zis: dar nuntă nu facem? Eu am organizat totul”, a povestit artista.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă