joi, 28 mai 2020

Minodora a făcut anunțul morții: „Suntem triști…”

Știrile zilei

SUA se pregătește pentru valul doi al pandemiei de Coronavirus. Milioane de doze de vaccin vor ajunge în farmacii

În Statele Unite ale Americii, lanțurile farmaceutice se pregătesc să distribuie, în următoarea perioadă, împotriva gripei înainte de luna...

Copilul dispărut la Hâncești ar fi fost urcat într-o mașină de persoane necunoscute

Primarul oraşului Hânceşti, Alexandru Botnari, a declarat că, potrivit unor informaţii, ultima dată copilul de 6 ani din Hâncești,...

Vulpiței i s-a oferit un miliard pentru a renunța la Acces Direct și să o trădeze pe Mirela Vaida

Vulpița a devenit atât de celebră încât unele persoane cunoscute în showbizul românesc caută să se asocieze cu ea....

Minodora este în doliu, după ce soacra ei a decedat în urmă cu mai bine de zece zile. Artista a ținut totul la secret, până acum. „Suntem triști, îți dai seama, și eu și Liviu, era ca și mama mea”, a spus cânăreața.

Mama lui Liviu Mihon, soțul îndrăgitei artiste, a decedat și a fost înmormântată, în urmă cu nouă zile, al Timișoara. Interpreta de muzică de petrecere nu a participat la funeralii, ci doar soțul ei. „Suntem triști, îți dai seama, era ca și mama mea”, a spus Minodora, potrivit Playtech.ro.

„Nu urmează nimic, noi am înmormântat-o deja de nouă zile. La Timişoara a fost doar soţul, fără mine. A fost ceva restrâns”, a completat artista.

Minodora și Liviu s-au căsătorit în 2009
Minodora și Liviu s-au căsătorit în anul 2009, iar în viața lor a apărut și un copil. Nu s-au înțeles deloc la început, dar lucrurile s-au așezat, ulterior. Chiar artista povestește.

„Mamei nu i-a convenit că nu e mai înfipt, mama s-a obişnuit cu Liviu greu, dar acum nu-mi dă voie să mai ţip la el. A ajuns să ţină la el. Pe soţul meu l-am cunoscut la Timişoara. A fost gelos şi l-am educat în acest sens, încă de la începutul relaţiei…. Noi ne-am luat obligat, am suferit foarte tare, îmi doream şi eu un inel, un trandafir, un inel într-un tort. Am rămas însărcinată şi venea botezul şi am zis: dar nuntă nu facem? Eu am organizat totul”, a povestit artista.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Minodora a făcut anunțul morții: „Suntem triști…” 1