24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Mioara Roman a ajuns pe mâna medicilor. Cum se simte fosta soție a lui Petre Roman: „Norocul meu e că a venit salvarea!”

Mioara Roman a ajuns la spital seara trecută. Fosta soție a lui Petre Roman s-a simțit foarte rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Fiica ei, Oana Roman, este cea care s-a ocupat de tot și a anunțat ambulanța, iar, ulterior, a mers la spital să o ia pe mama sa. Tot ea a fost cea care a explicat exact cum au stat lucrurile.

Mioara Roman are mai multe afecțiuni
Mioara Roman a fost transportată de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. Oana Roman a vorbit exact despre cum au stat lucrurile cu mama ei. Astfel, ea a fost ce care a anunțat ambulanța, iar norocul ei ar fi fost faptul că are asigurare la un spital privat, ceea ce a făcut ca medicii să ajungă destul de repede la locuința femeii.

Astfel, specialiștii au decis să o ia la spital pentru mai multe investigații. Oana nu a putut intra în spital din cauza situației COVID, însă ține a ținut legătura cu medicii cu privire la starea de sănătate a mamei sale. Ea a fost extrem de panicată la început, însă, pe parcurs, a înțeles că lucrurile vor fi bine și a avut încredere în medici.

„Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, a declarat Oana Roman.

După ce medicii au efectuat investigațiile necesare, Oana Roman a fost anunțată că o poate lua acasă pe mama ei. Vedeta a declarat că mama ei are multiple afecțiuni care, odată cu vârsta, s-au agravat, Mioara Roman ajungând la venerabila vârstă de 80 de ani. Astfel, nu ar fi fost vorba de ceva extrem de grav, acesta fiind rezultatul bolilor care s-au acumulat de-a lungul anilor.

Medicii i-ar fi explicat că mai mult de atât nu pot face, reușind să amelioreze starea de rău cu care a ajuns la spital și continuând tratamentele de dinainte de acest incident neplăcut. Astfel, i-au comunicat Oanei că trebuie să o îngrijească cu atenție.

”Dragii mei, vă mulțumesc frumos pentru toate gândurile. M-au sunat doctorii, mama e relativ ok. Ea suferă de foarte multe afecțiuni cronice și odată cu vârsta ele se acutizează. Are 80 de ani mama. Nu este ceva anume grav, dar toate combinate încep să îi creeze probleme. Va trebui să avem grijă de ea. Medical vorbind, mai mult decât tratamentul pe care-l primește, nu se poate face. I-au făcut un tratament pentru starea de rău pe care a avut-o. Vreau să le mulțumesc medicilor. Acum mă duc la spital să o iau acasă”, a declarat Oana pe rețelele de socializare.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate