9.5 C
București
luni, 10 mai 2021

Mioara Roman a fost externată. Primele imagini cu ea după operația suferită

Mioara Roman a fost externată. Mama Oanei Roman a fost adusă, joi, acasă din spital de către ambele fiice, Oana Roman și Catina. Mioara Roman a trecut printr-o intervenție chirurgicală, medicii fiind nevoiți să-i scoată colecistul. Oana Roman a postat câteva Instastory-uri cu mama și sora sa din mașină.

Mioara Roman a fost externată. Oana Roman și-a adus mama acasă din spital. Ea a fost însoțită și de sora sa, Catina. Fericită, vedeta a postat mai multe instatory-uri pentru a le da de veste fanilor, informează Spynews.

„Gata, dragilor, am plecat să o iau pe mama acasă și sunt foarte bucuroasă, pe lângă faptul că mă duc să o iau acasă, că astăzi e mai cald și nu e gerul ăla îngrozitor care ne-a înnebunit. Sunt 8 grade, e soare, e frumos, mă duc să o iau pe mama și apoi toată ziua o să am filmări pentru emisiunea „Mămici de Pitici, cu Lipici” de la Antena Stars. Filmăm de zor lucruri interesante și o să vă arăt și vouă (…) Gata, am luat-o pe mama și pentru că m-ați tot întrebat, uite-o și pe sora mea. Este cu noi. Și mama este în spate și suntem bine și mergem acasă”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman credea că mama sa va fi externată vineri, dar, iată că medicii au sunat-o astăzi (joi.n.r) pentru a o lua acasă.

„La ora 12:00 mă duc să o iau pe mama de la spital și să o aduc acasă, pentru că este foarte bine și este totul în regulă și sunt foarte mulțumită că e totul gata”, a anunțat Oana tot pe Instagram.

Mioara Roman a suferit o intervenție laparascopică
În urmă cu câteva zile, Mioara Roman, care suferă și de Alzheimer, a acuzat stări de rău și a fost dusă de urgență la spital. Medicii au constat că trebuie operată pentru a i se înlătura colecistul.

”Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, mărturisea Oana Roman pe Instagram în urmă cu câteva zile.

Mioara Roman a stat câteva ora la secția ATI după operație care a decurs cu bine, Oana Roman fiind foarte încântată de acest lucru și le-a mulțumit.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate