sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Mirabela Dauer, dezvaluiri dureroase: “Doctorul mi-a spus ca am un cancer foarte agresiv”

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Mirabela Dauer a vorbit despre clipele grele prin care a trecut. Artista spune ca in ianuarie 2018, in urma unui control de rutina, a primit vestea ca are cancer. Doctorii au operat-o de urgenta si i-au extirpat un rinichi. Totusi, Mirabele, nu a fost nevoita sa faca chimioterapie.

Mirabela Dauer, control de rutina
Indragita cantareata a vorbit despre starea sa de sanatate pentru ca oamenii sa afle adevarul de la ea. Astfel, in urma cu doi ani, in urma unui control de rutina, medicul care se ocupa de sanatatea ei de ani multi, a descoperit ca artista are cancer.

„Dupa operatie, doctorul a venit la mine si mi-a spus direct, asa cum imi place mie. Mi-a spus ca am un cancer foarte agresiv, ca mi-a scos rinichiul, 52 de ganglioni, dar ca s-a extins si la vezica”, a declarat Mirabela Dauer, la o emisiune tv.

„Doctorul mi-a propus un altfel de tratament, nu chimioterapie”, a spus Mirabela Dauer.

Al Roker Reveals Prostate Cancer Diagnosis

Doctorul i-a recomandat sa nu faca chimioterapie, ci un alt tratament

„Telenovela mea continua de atunci in fiecare luna. De doi ani imi baga direct in vezica vaccinul BCG (un vaccin impotriva tuberculozei). Ma simt relativ rau doua zile dupa aceea, fac un pic de febra, ceea ce lumea spune ca e bine. In plus la trei luni fac o citoscopie. De un an, nu mai scoate nimic la aceasta citoscopie. Mai am un singur vaccin de facut. Cu ajutorul prietenilor mei din Germania, care mi-au facut rost mereu de aceste fiole si carora le multumesc mereu, sunt bine acum. Multumesc lui Dumnezeu!”

Cum a aflat cantareata ca sufera de cancer
„Eram bine, nu ma durea nimic, insa am simtit ca trebuie sa-mi fac analizele. Doctorul meu mi-a spus ca daca tot am hotarat asta, sa-mi faca si un CT, pentru ca nu-mi mai facusem de un an si jumatate. Atunci s-a vazut ce era de vazut. Dumnezeu a vrut sa mai traiesc. Nu stiu ce se intampla cu mine daca plecam in America”, a dezvaluit Mirabela Dauer la acel moment.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă