Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Delia Matache a spus că nu își dorește un copil

Mircea Badea a ținut să comenteze declarațiile Deliei Matache, referitoare la dorința de a nu face un copil. Amintim că Delia a explicat zilele trecute, încă o dată, de ce nu a făcut până acum un copil. Artista, în vârstă de 40 de ani, este căsătorită din 2012 cu omul de afaceri Răzvan Munteanu.

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Delia Matache a spus că nu își dorește un copil

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil! – a spus Delia într-un clip pe TikTok.

Mircea Badea și-a spus punctul de vedere cu privire la declarațiile Deliei și a precizat că nimeni nu ar trebui să dea explicații nimănui când vine vorba despre acest subiect. Badea consideră că decizia de a avea sau nu un copil este ceva foarte intim și personal.

Nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii. De ce trebuie să dea cineva socoteală cu privire la acest subiect? Poate nu pot și nu vreau să admit public acest lucru.

Poate pot, dar nu vreau pentru că mie îmi place să ies și să mă doară în cot. E OK, dar de ce trebuie să mă justific? Este o decizie strict personală și foarte intimă – a spus Mircea Badea.

Realizatorul de televiziune a mai precizat că orice decizie ar lua – să facă sau să nu facă un copil -, tot vorba despre egoism este.

Încerc să o apăr pe Delia. A face un copil este un gest egoist. A nu face un copil este, de asemenea, un gest egoist. Dacă alegi să faci un copil, tu pentru cine îl faci? Pentru țară? Nu. Pentru planetă? Nu. Pentru el? L-ai întrebat dacă vrea pe planeta asta? Nu. Decizia de a face un copil este egoistă. Cei care se gândesc că a face un copil este un lucru care îi face mai buni… nu este așa. Nu sunt nici mai buni, nici mai răi.

Delia a mai vorbit de câteva ori despre subiectul acesta, fiind adesea întrebată de ce nu face un copil. Artista spunea anul trecut că nu  îi place lumea în care trăim și nu i se pare în regulă aducerea unui suflet pur și nevinovat într-o lume nesigură.

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Delia Matache a spus că nu își dorește un copil

Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim. Mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul, iar tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur. Te gândești că, la un moment dat, pleacă și intră cumva, prin diferite portițe, în lumea asta despre care vorbesc –  spunea Delia anul trecut, în podcastul „Acasă la Măruță”.

În plus, Delia a mai spus că “gena familiei a fost dusă mai departe” de sora ei, Oana, care are doi copii – Jessica și Bogdan.

Gena familiei a fost dusă mai departe. Și sunt și doi. Sunt topită după ei, dar am opțiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism și faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aș face. Să zică lumea: „Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul!”. E o presiune… Deși sunt obișnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată, povestea artista într-un alt podcast.