19 C
București
joi, 13 mai 2021

Mircea Radu, dezvăluire fără perdea către Andreea Marin: ”Suspinam după tine!”

Invitat în platoul emisiunii ”Nu există nu se poate”, Mircea Radu a făcut o dezvăluire fară perdea către Andreea Marin, moderatoarea noii emisiuni de la canalul public de televiziune. Îndrăgitul prezentator a povestit că în tinerețe, când Andreea Marin era proaspăt angajat la TVR 1, toți băieții din redacție suspinau după dânsa.

Mircea Radu a fost invitat de Andreea Marin în platoul ”Nu există nu se poate”, unde cel care a prezentat celebra emisiuni Din dragoste a făcut niște dezvăluiri siropoase. A povestit cum el dar și colegi ai lui suspinau după Zână.

Mircea Radu, dezvăluire fără perdea către Andreea Marin
În urma cu mulți ani, la începuturile carierei lor, Andreea Marin și Mircea Radu, prezentau „Telejurnalul” TVR 1. Cum s-au întâlnit cei doi? Avea să povestească Mircea Radu, invitat fiind de Andreea Marin la emisiunea „Nu există nu se poate”, la TVR 2.

„Eram deja în Televiziunea Română, la știri, într-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Tu erai o fată extraordinar de frumoasă, care trecea ecranul că nimeni alta, la TVR Iași. Și noi, toți băiețîi, suspinam după tine: „Cine o fi fata asta, cum o întâlnim…”.

Într-o dimineață, vine cineva în redacție și ne spune: „Știți cine este în antecameră la domnul Șoloc (n.r. pe atunci directorul Departamentului emisiunilor informative)? „Nu, cine?”. „E fata de la TVR Iași…” „Cine, Andreea?”, am zis. „M-am ridicat, m-am dus la biroul respectiv și te-am văzut. Prima impresie a fost, atunci, că și acum, că ești mai frumoasă în realitate decât la televizor. M-am întors în redacție și le-am spus băieților: Andreea este extraordinară. După care ai devenit prezentatoarea jurnalului de la ora 20:00. Așa ne-am cunoscut noi…”, a povestit Mircea Radu în emisiunea „Nu există nu se poate!”

Mircea Radu i-a făcut dezvăluirea Andreei Marin: ”Suspinam după tine!”
Mircea Radu mai spune că a început să lucreze în televiziune dintr-o glumă.

„Am ajuns să fac televiziune dând o probă pe care am luat-o în glumă. Audiția se ținea într-un studiou în care avea să se filmeze, peste ani, cel mai de succes program al TVR, „Surprize, surprize”. În hala imensă, se afla în centru o cameră și un operator. Mi-a venit rândul, m-am dus în fața camerei și am auzit o voce, de undeva de sus , pentru că regia e undeva sus, care a zis: „Uită-te-n camera și spune cum te cheamă”. Și atunci am spus: „Doamne, tu ești?”

S-au auzit chicoteli, mi-am spus numele și asta a fost tot. Am plecat acasă. După vreo două zile, am fost sunat de celebra actriță Ileana Popovici, care făcea, la vremea aceea, la TVR 2, o emisiune care se numea „Bună dimineața, România!”. Restul e istorie”.

Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 25 de ani, când a debutat în televiziune
Acum mai bine de două decenii, Zâna Andreea Marin era la început de drum. Nimeni nu prevestea o astfel de carieră, pe care diva a avut-o în anii ce aveau să vină. Vedeta avea planuri măreţe şi a muncit pe brânci pentru a şi le îndeplini. În urmă cu 25 de ani, vedeta era reporter la Televiziunea Naţională.

Cuprinsă de nostalgie, Andreea Marin a publicat mai multe fotografii din acea perioadă. În imagini, ea se pregătea pentru un live de pe covorul roşu al Premiilor Oscar.

”În studioul ştirilor din @televiziunearomana de azi şi tot la ştiri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metaforă!), când transmiteam de pe covorul roşu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seară prezentat de Mircea Radu.

Nu ştiu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă ţine cu spiritul tânăr”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate