15.5 C
București
marți, 18 mai 2021

Mircea Radu, dezvăluiri despre boala de care suferă: „Noapte grea, cu somn întrerupt”

Mircea Radu a făcut câteva dezvăluiri despre boala cu care se luptă de câțiva ani. Fostul prezentator TV a povestit pe blogul său personal prin ce momente dureroase este nevoit să treacă din cauza durerilor.

Mircea Radu se confruntă cu spondiloza cervicală și chiar dacă nu este o boală gravă, aceasta poate fi foarte dureroasă.

Afecțiunea apare, în general, odată cu înaintarea în vârstă, dar nu numai.

Recent, Mircea Radu le-a povestit tuturor pe blogul personal cum îl afectează această boală și prin ce momente dificile este nevoit să treacă.

”Noapte grea, cu somn întrerupt din cauza spondilozei cervicale de care sufăr. Am coborât în bucătărie şi am umblat în raftul cu medicamente – ştiam unde e dar nu m-am uitat în el niciodată – am găsit pastile de toate felurile, mici, rotunde, lunguieţe, colorate pentru afecţiuni care nu mi-ar fi trecut prin cap că există.

Am înghiţit paracetamol cu apă de la robinet – «s-o laşi să curgă mai mult dacă vrei mai rece» am auzit în minte vocea asta familiară, de demult, din copilăria mea. M-am aşezat în pat, pe spate, aşteptând cu ochii deschişi ameţelile şi amorţeala pentru că, din ce am citit, spondiloza nu vine niciodată singură”, a scris Mircea Radu pe blogul personal.

Ce s-a întâmplat cu fostul prezentator după ce s-a retras din televiziune
Mircea Radu și-a început cariera în TV în anii ’90, ca prezentator al știrilor TVR. Proiectul care l-a făcut celebru și l-a dus pe cele mai înalte culmi ale succesului a fost emisiunea ”Din Dragoste”, difuzată de Antena 1.

Ultima sa apariție la TV ca prezentator a fost la ”Ie, Românie”, pe Antena 1, emisiune întreruptă brusc în urmă cu doi ani. Mircea a luat o pauză de la televiziune pentru a se dedica complet familiei sale, soției și celor doi copii.

Mircea Radu s-a întors în sânul TVR pentru a prezenta ”Down the Road: Aventura”.
Însă, pe paginile sale de socializare, se poate citi cu ușurință pasiunea lui Mircea pentru bucătărie, pentru gătit. De asemenea, se poate vedea apropierea pe care o simte de familie și felul în care își numește casa ”acasă”.

În prezent, întreaga familie se află la Piatra-Neamț, orașul natal al soției.

„Lucrez de acasă. Urmăresc ştirile de la TVR, ascult preponderent postul public de radio şi citesc. Fac astea în timp ce am grijă de copii – lecţii, joacă şi încălzitul mâncării de prânz, apoi somnul lor de după-amiază.

Apoi soţia mea vine de la clinică şi îmi spune cum stau lucrurile din punctul ei de vedere, al unui medic aflat în prima linie a luptei împotriva coronavirusului”, declara, pentru Click!, în urmă cu câteva săptămâni, Mircea Radu.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate