• Home
  • Actualitate
  • Mircea Rednic a făcut infarct! Verdictul crunt al medicilor

Mircea Rednic a făcut infarct! Verdictul crunt al medicilor

Mircea Rednic Infarct

Eveniment șocant la partida de fotbal dintre UTA Arad și FCSB care a avut loc la Arad. Antrenorul echipei UTA Arad, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic chiar în timpul meciului.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de reprezentanții UTA Arad, Mircea Rednic a venit de unul singur la Spitalul Județean Arad, reclamând dureri în piept. „În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic”, a anunțat clubul printr-un comunicat de presă.

În urma unor investigații amănunțite efectuate la spital, medicii au decis montarea unui stent și menținerea antrenorului sub supraveghere medicală strictă. „Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment”, adaugă reprezentanții echipei UTA Arad.

Comunitatea fotbalistică este în alertă, și se unește în gânduri și rugăciuni pentru recuperarea rapidă a antrenorului Mircea Rednic. Incidentul subliniază și mai mult importanța efectuării unor controale medicale riguroase pentru toți cei implicați în sportul de performanță.

Reprezentanții UTA Arad au încheiat comunicatul exprimându-și dorința ca antrenorul să-și revină cât mai repede: „Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”

Informația a stârnit un val de reacții și urări de însănătoșire din partea fanilor și colegilor de breaslă, subliniind cât de neașteptate pot surveni asemenea evenimente în lumea sportului.

Pentru moment, nu există alte detalii despre starea de sănătate a lui Mircea Rednic, dar echipa de medici care îl are în grijă monitorizează situația de aproape.