24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Mireasă violată de mire, în timp ce mama lui îi dădea instrucțiuni din spatele ușii

O povestea cutremuratoare! Sunny Angel a povestit că a fost obligată de părinți să se căsătorească cu un bărbat de 40 de ani, pe când ea avea doar 20 de ani. Soțul ei avea dificultăți de învățare, iar în noaptea nunții, mama lui a fost cea care i-a dat instrucțiuni pentru a-și consuma mariajul. Aflată în spatele ușii, soacra miresei îi spunea fiului ei cum să o violeze pe tânără.

La patru luni de la căsătorie, Sunny Angel a reușit să divorțeze de bărbatul care o supunea la tot felul de orori, încurajat de mama lui. A spus, însă, că nu îl condamnă și că mulți bărbați cu dizabilități sunt încurajați de părinți pentru a nu-și dezonora familia. La 17 ani, fusese răpită de pe stradă.

„M-a abordat într-o zi pe stradă și mi-a zis că mă urmărește de un an de zile. Nu am știut nicio clipă ce coșmar avea să urmeze pentru mine. A fost Iadul. Îmi spunea că sunt proprietatea lui și că poate să facă ce veea cu mine. Îmi marca corpul cu un pix și mă amenința că mă taie. Trăiam doar cu resturi de orez și slăbisem, slăbisem 31 de kilograme, eram un schelet umblător. Nu mă lăsa să mă duc la toaletă. Mă punea să fac tot felul de lucruri dezgustătoare – să mă uit la filme porno și să fiu sclavă pentru ele – am numit-o casa torturii”, a povestit Sunny, din Surrey, Anglia, scrie The Sun.

„Intenționa să mă vândă altui bărbat, după ce termina cu mine. Eram atât de îngrozită. A acoperit ferestrele. Nu era deloc lumină, așa că nu știam ce zi este și era murdar. Nu erau acolo decât un pat și un TV. Mă încuia, era atât de frig. Nu mă lăsa să mă duc la toaletă și mă obliga să fac pe mine. Îi plăcea să mă umilească. Avea o obsesie pentru virgine și îmi spunea „virgina mea drăguță”. Venea și mă vizita când avea chef, când avea chef mă bătea sau mă viola. A fost oribil. Își stingea țigările pe spatele meu, mă tăia. Folosea un pahar. Mă lovea cu cureaua lui. Apoi umplea o găleată cu apă rece și înghețată și mi-o turna în față. Am fost ținută în acea cameră timp de șase luni și m-a violat de sute de ori. Am ajuns acolo încât am încercat să mă sinucid, îi ceream să mă ucidă. Cu fiecare viol, de câte ori mă tortura, voiam să se termine”.

Sunny a reușit să scape în decembrie 1997, când el a uitat să închidă ușa. Dar nu a fost sfârșitul coșmarului. A venit unde stătea, a tras-o de pe stradă și a violat-o în mașină. „Mi-a spus că vrea să facă sex cu mine pentru ultima dată”. Apoi a disparut, parasind tara, si nu a fost niciodată condamnat pentru oribila sa fapta.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate