duminică, 20 septembrie 2020

Mirela Vaida a fost în şoc după ce a rămas fără emisiune

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Mirela Vaida afișează, aproape tot timpul, un zâmbet molipsitor și este plină de o energie care pare inepuizabilă. Emisiunea ”Acces Direct” stabilește recorduri de audiență, chiar dacă părerile critice la adresa unora dintre invitați – Vulpița din Vaslui și partenerul ei de viață, Viorel Stegaru, spre exemplu – nu au lipsit, ajungându-se până la reclamații transmise către Consiliul Național al Audiovizualului.

Dar Mirela Vaida a trecut, zâmbitoare, mai departe. Totuși, viața de televiziune a Mirelei Vaida a fost ”presărată” și cu momente mai puțin plăcute, iar vedeta a rememorat un episod în care unul dintre proiectele sale, ”Totul pentru dragoste!”, nu s-a bucurat de aprecierile dorite din partea responsabililor postului Antena 1, audiențele fiind scăzute. Mirela Vaida, privind retrospectiv, mărturisește că acela a fost cel mai greu moment din cariera sa.

”Cel mai greu moment din carieră a fost acela când am început un proiect foarte frumos, care se numea „Totul pentru dragoste” și în care voiam să arătăm oamenilor modele de viață. Femei singure, care astăzi sunt cineva în lumea business, artei, tot ceea ce înseamnă femei singure care rămân după un divorț traumatizant să-și crească singure copiii, oameni model cum ar fi medici, eroi medici care salvează copii. Am vrut să aducem exemplele pozitive în fața românilor și am avut această emisiune vreo trei luni de zile, pe Antena 1 dragilor, nu la mine în bucătărie”, a declarat Mirela Vaida la dcnews.ro.

”M-a durut că oamenii nu au înțeles mesajul și nu au fost interesați de el”

Faptul că emisiunea respectivă avea să fie scoasă din grilă a fost doar o parte a ”durerii” resimțite, la vremea respectivă, de Mirela Vaida. Mai mult a fost afectată de ideea că oamenii nu au înțeles mesajul pe care dorise să îl transmită prin intermediul acelei emisiuni. Iar ulterior, câteva luni de zile – fiind însărcinată -, vedeta TV a trecut prin momente foarte grele, dezamăgită de un proiect care nu avusese succes și predispusă la… suspine, tristețe și melancolie.

”Din păcate, atât de mic a fost interesul publicului, încât, cu durere în suflet, cei de la Antena 1 m-au anunțat că această emisiune se va scoate. M-a durut nu neapărat faptul că emisiunea în sine s-a scos, ci faptul că oamenii nu au înțeles mesajul și nu au fost interesați de el. Am stat acasă, eram și însărcinată în luna a patra, am stat acasă până am născut, iar acele luni au fost groaznice pentru mine pentru că, în urma sarcinii, eram într-o stare mai predispusă la suspine, la tristețe, la melancolie, nu mai aveam emisiune, îmi lipsea și îmi lipsește în general munca fizică și activitatea zilnică, dezamăgirea după un proiect care nu a avut succes și acum când văd această falsă pudoare și această ipocrizie a celor care nu vor să vadă așa ceva(n.red – referire la controversele referitoare la aparițiile Vulpiței din Vaslui la ”Acces Direct”), dar se uită milioane de români”, a mai spus Mirela Vaida, potrivit sursei citate mai sus.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă