miercuri, 23 septembrie 2020

Mirela Vaida a luat foc după dezvăluirile lui Nelson Mondialu despre Vulpiţa: “Aş putea să îţi fiu mamă”

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

De 4 luni de când Vulpița și Viorel au ajuns vedete la emisiunea Acces Direct, Mirela Vaida s-a tot confruntat cu diverse controverse. Acum, prezentatoarea de la Antena 1 a răbufnit, după ce Nelson Mondial a lansat o informație-șoc în mediul online!

Toată lumea știe că Nelson Mondialu, atunci când își pune în plan să spună sau să facă ceva, nu se abate de la ideea lui! De curând, controversatul personaj a lansat în mediul online o afirmație care a scos-o din sărite pe Mirela Vaida. Nelson Mondialu a declarat că prezentatoarea emisiunii Acces Direct și Vulpița ar fi verișoare, iar gazda de la Antena 1 nu a rămas deloc indiferentă la o asemenea bârfă care a stârnit mare vâlvă!

„Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a spus Nelson Mondialu, într-un live.

Enervată la culme de cele auzite, Mirela Vaida a reacționat și a mărturisit că nu o leagă niciun grad de rudenie de Veronica Stegaru.

„Lumea spune că suntem verișoare. Adevărul e că aș putea să-ți fiu mamă. Spune că semănăm (…) Nu avem legătură una cu cealaltă. Nu avem treabă, chiar dacă lumea încearcă să spună asta. Ne leagă patru luni de zile de viață în platou, dar nimic mai mult” a spus și Mirela Vaida.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă