Mirela Vaida a luat foc după dezvăluirile lui Nelson Mondialu despre Vulpiţa: “Aş putea să îţi fiu mamă”

Știrile zilei

Fetiță de 10 ani violată de 5 bătrâni

O primă arestare în acest dosar a avut loc pe 10 noiembrie, alte patru, care vizează bătrâni ce au...

Augustin Lucici a murit. Era considerat unul din cei mai mari pictori români contemporani

Augustin Lucici a murit în dimineața zilei de 2 decemebrie. A fost considerat unul din cei mai mari pictori...

Unul din 60 de italieni s-a infectat cu SARS-CoV-2. Un virusolug anunta cand va fi al treilea val

Unul din 60 de italieni s-a infectat cu SARS-CoV-2, ceea ce inseamna ca pana acum sunt 1.066.401 de locuitori...

De 4 luni de când Vulpița și Viorel au ajuns vedete la emisiunea Acces Direct, Mirela Vaida s-a tot confruntat cu diverse controverse. Acum, prezentatoarea de la Antena 1 a răbufnit, după ce Nelson Mondial a lansat o informație-șoc în mediul online!

Toată lumea știe că Nelson Mondialu, atunci când își pune în plan să spună sau să facă ceva, nu se abate de la ideea lui! De curând, controversatul personaj a lansat în mediul online o afirmație care a scos-o din sărite pe Mirela Vaida. Nelson Mondialu a declarat că prezentatoarea emisiunii Acces Direct și Vulpița ar fi verișoare, iar gazda de la Antena 1 nu a rămas deloc indiferentă la o asemenea bârfă care a stârnit mare vâlvă!

„Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a spus Nelson Mondialu, într-un live.

Enervată la culme de cele auzite, Mirela Vaida a reacționat și a mărturisit că nu o leagă niciun grad de rudenie de Veronica Stegaru.

„Lumea spune că suntem verișoare. Adevărul e că aș putea să-ți fiu mamă. Spune că semănăm (…) Nu avem legătură una cu cealaltă. Nu avem treabă, chiar dacă lumea încearcă să spună asta. Ne leagă patru luni de zile de viață în platou, dar nimic mai mult” a spus și Mirela Vaida.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă