18.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Mirela Vaida a spus adevărul. De ce nu mai apar Viorel și Vulpița la Acces Direct

Vulpița și Viorel au fost, cu adevărat, un ”fenomen” pentru cele câteva luni pe care le-au petrecut în mini-serialul de la TV, prezentându-și viața și relația. Pe de altă parte, au și atras comentarii negative la adresa emisiunii, formându-se două tabere: pro și contra lor.

În urmă cu un an, soții Stegaru își prezentau viața personală la televizor, fiind ajutați să se deslușească anumite situații din viața lor și chiar primind și șansa să își creeze o altă cale decât cea pe care o aveau până la momentul respectiv. Fructificând doar pe moment șansele respective, soții Stegaru s-au întors după câteva luni la fetița lor, reluându-și activitățile cotidiene. Însă, la scurt timp au revenit, iar echipa emisiunii le-a mai dat o șansă. Mirela Vaida, prezentatoarea de la ”Acces Direct” a reacționat, după ce aceștia nu și-au arătat intenția de a munci.

„Nu meritati nimic. Dacă ati stat un an la televizor si nu v-ati dat seama cã vi s-au oferit niste sanse enorme, să faceti școală, să vă luați permis auto, etc, să câștigați niste bani, dar ați dat cu piciorul, atunci înseamnă că sunteti…fără cuvinte”, le-a spus moderatoarea Mirela Vaida, arată Cancan.

Veronica și Viorel Stegaru vor deveni părinți pentru a doua oară
Veronica ”Vulpița” și Viorel Stegaru au spus la ”Acces Direct”, emisiunea de la Antena 1, care este sexul bebelușului. După ce au ”probat” mai multe superstiții în platou, în direct, cuplul care a reușit să creeze un adevărat ”război” în mediul virtual și care a reușit să țină în picioare audiența și trendingul de pe Youtube, cei doi au anunțat că vor avea un băiețel. Cei doi mai au împreună o fetiță. Veronica a fost foarte emoționată la aflarea veștii și a început să plângă.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate