Home Monden Mirela Vaida, înlocuită la prezentarea emisiunii „Mireasa”

Mirela Vaida, înlocuită la prezentarea emisiunii „Mireasa”

0
186
Mirela Vaida

Mirela Vaida nu va mai prezenta show-ul matrimonial urmarit de milioane de romani pe micul ecran. ”Mireasa” va fi ocupat de o altă vedetă de la noi, care a mai avut tangenta televiziunea.

Diana Dumitrescu este cea care o va inlocui. Desi nu voia un loc de muncă care să o țină departe de băiețelul ei, chiar și pentru câteva ore, propunerea i-a surâs si abia asteapta sa inceapa filmarile.

„Am luat decizia de a mã alãtura acestui proiect, pentru cã este o provocare pentru mine. Am și noroc pentru cã o am pe mama alãturi, care mã va ajuta în continuare, dar și pe soțul meu, care mã susține în tot ceea ce fac.

Aștept cu nerăbdare și, trebuie sã recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață, autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, spune Diana Dumitrescu.

Actrita Diana Dumitrescu este cunoscută pentru aparițiile ei în telenovele românești, dar și pentru roluri precum „Minte-mă frumos”, „În film la Nașu’”, „Hot Shorts” sau „A Royal Christmas”.

Abia asteptam si noi s-o vedem!

loading...

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here