Mirela Vaida, pregătită să devină din nou mamă: „Vârsta nu mă oprește!”

Celebra prezentatoare Mirela Vaida a declarat recent că este pregătită să devină din nou mamă, chiar dacă are deja trei copii. Vedeta în vârstă de 40 de ani a născut ultima dată în urmă cu doi ani, iar cel mai mare copil are deja cinci ani. De data aceasta, Mirela Vaida spune că și-ar mai dori să aducă pe lume o fetiță.

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Vedeta TV se bucură de mare succes în plan profesional și este iubită de foarte mulți oameni. Blondina are și o familie minunată, pe care curând își dorește să o mărească și se gândește serios la un al patrulea copil.

Mirela Vaida, pregătită să devină din nou mamă

Mirela Vaida este una dintre cele mai de succes femei din România. Are parte de multe reușite în plan profesional, este iubită de o țară întreaga, dar cea mai mare realizare rămâne familia. Are un soț minunat, trei copii pe măsură si viața ei este perfectă de când a devenit mamă si are tot ce vrea.

Cel mai mare dintre micuți are 5 ani, iar mezinul doar 2 anișori. Chiar dacă a trecut prin trei sarcini și a ajuns la vârsta de 40 de ani, nu consideră că trebuie să se oprească aici si vrea să își mărească familia. Blondina a povestit, într-un interviu recent, că ea și soțul ei se gândesc serios să mai facă un copil sau chiar doi, atât cât vrea Dumnezeu și poate.

„E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra patru din fața vârstei mele nu mă oprește. Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dori un copil, poate chiar doi. Și dacă ar veni deodată n-ar fi nicio problemă! Pentru mine toate numerele acestea, 40 de ani și trei copii, înseamnă de fapt esența vieții, împlinirea vieții”, a dezvăluit Vaida.

Mirela Vaida vrea încă o fetiță

Prezentatoarea Acces Direct își dorește să aibă o familie numeroasă. Cu toate că acum este fericita mamă a trei copii, o fetiță și doi băieți, Mirela Vaida nu se dă în lături nici de la al patrulea urmaș. Astfel, prezentatoarea mai vrea să aducă pe lume copii și speră că acest lucru se va întâmpla cât de curând.

Această idee o încântă foarte tare și se gândește serios să devină din nou mamă, motiv pentru care a ales deja și numele viitorului copil. Însă, cu toate că știe că nu este ușor cu patru sau chiar mai mulți copii, vedeta TV spune că va mai apela și la ajutorul unei bone. Așadar, Mirela Vaida este dispusă să își asume din nou o astfel de responsabilitate, fiind pregătită să devină din nou mamă.