25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Mirela Vaida trece printr-o perioadă dificilă. Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare

Mirela Vaida și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 11 ani și împreună au trei copii minunați. Nu mai sunt ca la început, dar încearcă să se bucure de fiecare moment petrecut alături de cei mici. Sunt mai mereu împreună și asta le menține relația sudată.

Prezentatoarea TV recunoaște că din momentul în care în viața lor a apărut primul copil viața e cuplu s-a schimbat. Nu e ceva rău, ba din contră. Văd lucrurile altfel și reușesc să se bucure mai mult de ceea ce realizează împreună. Poate asta este cheia mariajului de durată pe care-l au.

” Soțul meu este un om foarte cerebral, foarte rațional, care vede ce se întâmplă în jurul nostru, care vede că aceşti copii au nevoie de noi. Crezând că avem nevoie de odihnă doar noi doi, am avut mici escapade, de un weekend, la munte, la mare sau într-un citybreak, şi ne-a fost atât de dor de ei, şi ne-am cam plictisit fără ei, încât ne-am dat seama că noi fără copii nu mai avem sens. Viața e goală fără copii, fără ei suntem incompleți şi ne-am întors rapid acasă. Nu există că nu mai ai viață de cuplu. Bine, nu mai eşti ca la început, dar e alt nivel de relație, de familie, nu putem compara lucrurile. ” , a declarat Mirela Vaida pentru VIVA.RO.

Mirela Vaida: „Suntem într-o perioadă în care nu avem ajutor în casă”
Vedeta recunoaște că viața cu trei copii nu e tocmai una ușoară, dar e plăcută. Nu are bonă și nici o altă persoană care să o ajute să mențină curățenia în casă, dar se descurcă împreună cu soțul ei. O ajută foarte mult și programul pe care-l are la emisiune, lucrează doar câteva ore iar restul timpului și-l dedică familiei.

” Am avut perioade în care nu am avut bonă, chiar acum suntem într-o perioadă în care nu avem nici bonă, nici soacră, nici ajutor în casă. Eu și soțul meu suntem cei care ne ocupăm de cei trei copii. Eu sunt cea care face mâncare, soțul meu cumpărăturile, cu toți copiii după el, el îi duce la grădi şi îi aduce, îl culcă pe cel mic, împreună facem curățenie, împreună tundem gazonul, plătim facturile. Împreună le organizăm pe toate, pentru că amândoi ne-am asumat că suntem părinții acestor trei copii şi nu trebuie să avem 100 de oameni pe lângă noi care să ne rezolve problemele. „, a mai declarat artista.

Mirela Vaida, căsnicie de 11 ani
Mirela și Alexandru Vaida s-au căsătorit în 2009. Cei doi au împreună trei copii, care le aduc bucurii zilnic și împreună formează o familie fericită. Prezentatoarea TV este extrem de credincioasă, iar din acest motiv nu și-a scos niciodată verigheta de pe deget. Verigheta reprezintă legătura puternică dintre soț și soție, iar Mirela Vaida crede în superstiții. Din momentul în care și-a unit destinul cu cel al soțului ei, în fața lui Dumnezeu, vedeta nu a renunțat la bijuteria specială.

”Pentru cârcotași. Eu nu-mi scot verigheta niciodată. Nu am scos-o de când mi-a pus-o popa în biserică. Deci, tot ce fac, fac cu verigheta și cu inelul (n.r. de logodnă). Am acestea două pe mână tot timpul”, a spus Mirela Vaida pentru click.ro.

Alexandru Vaida este director comercial la o companie şi călătoreşte mult. Spre deosebire de soția sa, el este o persoană discretă, căreia nu îi place să apară în lumina reflectoarelor.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, a declarat Mirela Vaida în urmă cu ceva timp.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate