Cum a reușit Kirsty Betarelli, fostă Miss UK, să devină mai bogată decât Regina Angliei

0

Kirsty Bertarelli, în vârstă de 50 de ani, este cântăreață și fostă Miss Marea Britanie.

Ea s-a născut într-un orășel din Staffordshire, la data de 30 iunie 1971. În anul 1988, ea a reușit să obțină titlul de Miss Marea Britanie. În anul 2000, modelul a colaborat la scrierea piesei Black Coffee a trupei All Saints, care a devenit un hit mondial.

Timp de 21 de ani, Kirsty a fost căsătorită cu Ernesto Bertarelli, 56 de ani, iar cei doi formau unul dintre cele mai înstărite cupluri din lume.

Cei doi s-au cunoscut la o cină în Sardinia, la care fuseseră invitați.

Ernesto Bertarelli s-a născut într-o familie înstărită din Roma, Italia. El este cetățean elvețian și conduce firma de investiţii Waypoint.

De asemenea, are afaceri și în domeniul imobiliarelor, dar și în domeniul sănătății. El s-ar ocupa de cea mai mare afacere din industria medicală europeană, Affidea. Celebra compania a deschis și în România peste 30 de centre de imagistică.

Din păcate, după 21 de ani, poveste lor de iubire s-a destrămat și s-a ajuns la divorț, notează cei de la Daily Mail.

În urma partajului, fostul model va primi 350 de milioane de lire sterline, plus o locuință estimată la 52 de milioane de lire. Mai mult, ea are o pensiune în valoare de opt milioane de lire sterline în stațiunea Gstaad, Elveția.

Aceste sume o fac pe Kirsty Bertarelli să devină ce mai bogată femeie născută în UK. Fostul model o depășește chiar și pe regina Elisabeta a-II-a care are o avere estimată la 365 de milioane de lire.

”Înțelegerea a fost mai generoasă decât ar fi trebuit. Nu au vrut un proces îndelungat, cu scandal, iar el a dorit să-i mulțumească pentru anii de căsnicie”, a declarat un prieten al afaceristului Ernesto Bertarelli pentru Daily Mail.

 

 

Spune ce crezi